Το καθεστώς Συριζα μετα τους σκουπιδοφύλακες στη Λευκίμμη στελνει αστυνομικούς για να κοψουν το ρευμα

leykimiΣτη Λευκίμμη Κερκυρας οι αστυνομικές δυνάμεις διατάχθηκαν να φυλλάνε τα σκουπίδια και εργολαβικά συμφέροντα σε παρανομη χωματερή !!!

Τωρα στη Κρήτη έχουμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Διατάχθηκαν να “κόβουν το ρεύμα πολιτων” Οργιάζει η εγκληματικότητα και κυνηγούν το Λαό!!!

Ζούμε υπό το καθεστώς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μετά από εκχωρήσεις ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, οικονομικά σκάνδαλα, δολοφονική αμέλεια και κακή διαχείριση κρίσεων, τώρα.. θα στέλνουν τις ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια των πολιτών για να κόβουν το ρεύμα.

Οι σκηνές που ζούμε θυμίζουν άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες της Ελλάδας και της Δημοκρατίας.

Η «πρώτη φορά αριστερά” αποδεικνύει πως ο Ελληνικός λαός έρχεται σε δεύτερη μοίρα και βασικός στόχος της είναι ο «προοδευτισμός” και όχι οι πραγματικές αξίες που αποτελούν τα θεμέλια αυτής της χώρας και των ανθρώπων της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα κίνηση από τους κυβερνητικούς θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία που μαστίζεται από την εγκληματικότητα…

«Για νέο τρόπο αστυνόμευσης στο Ηράκλειο» κάνει λόγο η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με αυτήν, αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου και της Μεσσαράς, έχουν δεχθεί εντολές να συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ που πηγαίνουν σε σπίτια και επιχειρήσεις για να προβούν στην διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, την ίδια ώρα που οι πολίτες αγανακτούν με τα ποσοστά εγκληματικότητας και την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο. Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε «διακοπή» του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους».

kato_01

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close