Το Ιράν απάντησε με χτύπημα στο Ισραήλ…!! Ισραηλινές Βάσεις δέχτηκαν βροχή από Ιρανικούς MLRS…!!! ΠΟΛΕΜΟΣ….

iran israilΈνας πόλεμος που φέρνει την Τουρκία ακριβώς στην μέση… Να μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι θα ταχθεί με το Ιράν και το «πανηγύρι» μόλις άρχισε…!!!

«Βλέπουμε την επίθεση αυτή, ως επίθεση του Ιράν και την αντιμετωπίζουμε ανάλογα» ανακοίνωσε ο Ισραηλινός Στρατός.

Για την μεγαλύτερη σύγκρουση στο Γκολάν από το 1974 μιλούν πλέον διεθνείς αναλυτές και η κατάσταση κλιμακώνεται πολύ γρήγορα και εμπλέκει πλέον και το Ιράν εκτός από την Χεζμπολάχ και τον συριακό Στρατό.

Το κανάλι Al-Mayadeen επιβεβαίωσε πως οι Ιρανοί Φρουροί ανατίναξαν ισραηλινό εκτοξευτή πυραύλων με Kornet ATGM ενώ ανέφερε πως υπάρχει ενημέρωση προς το Ισραήλ ότι «οποιοδήποτε νέα επίθεση θα αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επίθεση μέσα στο Ισραήλ».

Χτυπήθηκαν η ισραηλινή βάση ηλεκτρονικού πολέμου, η βάση 9900 συλλογής πληροφοριών, η βάση επικοινωνίας και το αρχηγείο του ισραηλινού στρατού της θέσης 810.

20 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τους Ιρανούς λέει το Ισραήλ γεγονός που απαιτεί άμεση αντίδραση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη μάχη με μπαράζ πυροβολικού ενώ ο συριακός Στρατός με τις ιρανικές δυνάμεις κατάφεραν να εξαπολύσουν ισχυρό πλήγμα χτυπώντας με MLRS GRAD 4 ισραηλινές βάσεις.

«Κόκκινος κωδικός». Οι πολίτες να μπούν στα καταφύγια. Ηχούν οι σειρήνες πολέμου στο Βόρειο Ισραήλ και τα ισραηλινά άρματα μάχης πήραν φωτιά. Το Ισραήλ πλέον έριξε στην μάχη και τα άρματα μάχης με το πυροβολικό ενώ τα μαχητικά F-16 και F-15 πετούν διαρκώς.

Πάμε ξεκάθαρα για χερσαία εισβολή.Με πυροβολικό και άρματα Merkava το Ισραήλ πλήττει θέσεις του συριακού Στρατού και των Ιρανών στην Quneitra.

Τα σύνορα έχουν πλέον πάρει φωτιά. Οβίδες πέφτουν στην πόλη Baath χτυπώντας θέσεις και φυλάκια των Ιρανών.

Οι σειρήνες πολέμου ακούγονται στο Βόρειο Ισραήλ, στο περιφερειακό Συμβούλιο του Γκολάν.

Η συριακή τηλεόραση επιβεβαίωσε τους βομβαρδισμούς και αναφέρει πως ο συριακός Στρατός ανταποδίδει και βομβαρδίζει φυλάκιο στο βουνό Al Shaykh ανατολικά του Γκολάν.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close