Το Θαυμα εγινε…Το penti θα μιλήσει..στη ΔΕΘ

Η «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ» ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ, ΣΕ ΕΠΙΣΗΣ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ» ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ…!!!
Διευθετήθηκε –με την βοήθεια της Παναγίας της Ελεούσας– το θέμα της ματαίωσης της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, πού ανέκυψε από διαρροές του εσωκομματικού του ανταγωνιστή και αντιπάλου Ευαγ. Βενιζέλου…

Έτσι θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν από τον χώρο ομιλίας τούς αγανακτισμένους, γιά να μη κάνουν το γύρο του κόσμου βίντεο και φωτό από το ρεζιλίκι του ΛΑΟπρόβλητου ‘Ελληνα Πρωθυπουργού, Giorgo…!!! Πάντως από την Κυβέρνηση, ακόμα διαρρέουν πληροφορίες περί “αλλαγής προγράμματος” του Πρωθυπουργού ακόμη και την… τελαυταία στιγμή.!!! Η δικαιολογία είναι ότι, θέλουν η παρουσία του Giorgo να είναι… λιτή.!
“Ο φόβος φυλάει τα έρημα”…
Τελικά, θα διακόψει και τις διακοπές του και “ξεκούραστος” θα εμφανισθεί στην ΔΕΘ, προκειμένου να αποφευχθεί το πρωτοφανές, δηλ: Νά μην εμφανισθεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός στον κορυφαίο Πολιτικό και Οικονομικό Θεσμό, κάτι πού δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν…!!!
Βέβαια ο Giorgo, τρέμει τα γιούχα και τα γιαουρτώματα, εξ’ ού και οι εμφανίσεις του θα είναι περιορισμένες και κάτω από ισχυρή Αστυνομική προστασία, πού θα έχει μετακομίσει από όλη την Ελλάδα στην Θεσ/κη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close