Το δέμα με “καρκίνο” έπεσε στο δρόμο και αποκάλυψε ότι πέφτουν σείμικτα απορρίμματα στη Λευκίμμη

ddΜΑΤ  ξύλο -Χημικά -Τρομοκρατία Απαγορεύσεις σε Τεμπλόνι και Λευκίμμη δεν στάθηκαν ικανά να μην φανερωθεί η αλήθεια για τα δέματα που μεταφέρονται από το Τεμπλόνι στον ΧΥΤΥ Λευκίμμης…Η θεία Δίκη ήρθε απο τον εργολάβο και το μεταφορέα του όταν έπεσε δέμα από το φορτηγό στο δρόμο.

Ο “θησαυρός” του Νικολούζου που φυλασσόταν τόσες μέρες με τα ΜΑΤ  έπεσε στο δρόμο και αποκαλύφθηκε πόσο ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ και ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.. Ο “ΘΗΣΑΥΡΟΣ” του ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ έπεσε και βρίσκεται στα χέρια της Λευκίμμης…Αμεσα στο σημείο έφθασαν μέλη του Αλευχιμον με πρώτο το καμεραμαν Γρηγόρη Βεργη.

Άνοιξαν το Θησαυρό -δέμα και από τη μπόχα έσκασαν ..Μέσα γεμάτο ΣΕΙΜΙΚΤΑ σκουπίδια .Το υπόλειμα στα δέματα που διαβεβαίωναν Νικολούζος-Ασπιωτης ,Γαλιατσάτος και τα παραμύθια τους τέλειωσαν σήμερα. Όσο κρύφτηκαν πίσω από τα ΜΑΤ κρύφτηκαν.Τωρα αποκαλύφθηκε ότι διαπράτουν συνεχές ΕΓΚΛΗΜΑ κατα της κοινωνίας Το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη.Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα την αυτόφωρη διαδικασία των ανωτέρω για την εξαπάτηση των Κερκυραίων Δημοτών αλλά και την ανάκληση της προσωρινής του Συμβουλίου Επικρατείας για την παραβίαση της απόφασης του. Τέλος όποια άλλη απόφαση υπάρχει από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΙΝ  με παράλληλο ελεγχο-πιστοποίηση για το δέμα αλλά και γι αυτά που ηδη εχουν εναποτεθεί  οτι δεν πληρούν  τις προυποθέσεις για την εναπόθεση σε οποιοδήποτε ΧΥΤΥ.

Επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής -ΤΑ ΜΑΤ και οι Ασφαλίτες να αποχωρήσουν άμεσα από χώρο που  έχει λήξει η χρήση του από τον Ιούλιο του 2017 δεν έχει αδειοδοτηθεί και ούτε πρόκειται μετά από αυτή την εξέλιξη διότι παράνομα(ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ κ.α) φυλλάτουν τους παρανομούντες και όχι τα θύματα!!

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΜΑ

Είναι αυτό που λέγαμε εδώ και καιρό ότι ο εμπρησμός στα Μεσοράχια πιθανώς να ήταν και προβοκάτσια (πιθανώς στήθηκε)  για να δικαιολογήσουν τις απαγορεύσεις ώστε με την συμβολή του Στρατού Κατοχής να επιβάλλουν δια της βίας την παράνομη εναπόθεση χύμα σκουπιδιών…γιατί με την πολιτική τους ήρθαν σε αδιέξοδο.Ήρθε αυτό το δώρο όμως στους κατοίκους και τώρα θα πρέπει άμεσα να σταματήσει η μεταφορά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ…ΑΥΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ και σχεδίαζαν να κάνουν επιχωμάτωση για να μην αποκαλυφθεί..Η ζημιά στο περιβάλλον τεράστια η ζημιά στην περιοχή ανυπολόγιστη.

Η Δικαιοσύνη πρέπει τώρα να διατάξει τα δέματα να φύγουν από τη Λευκίμμη και να πάνε σε νόμιμο αποδέκτη όπως ορίζει ο ΠΕΣΔΑ…αφού τα ανοίξουν για να  μετατραπούν σε υπόλειμα.Θα το πράξει η θα μας αφήσει να καταλάβουμε  ότι όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία και στηρίζει ο ένας τον άλλον για ξεκάνουν και τη Λευκίμμη?

dema 1

dema 2

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button