Κόβουν το συσσίτιο σε πυρόπληκτους στο Ματι….Μονο στους λάθρο φαγητό!!!!

syssitiaKάηκαν και τώρα τους ζητούν να πληρώσουν το συσσίτιο…Μονο στους λαθρομετανάστες δίνουν τσάμπα φαγητό..Σε οσους κάηκαν στο Ματι και τη γύρω περιοχή τελείωσε το τσάμπα!! Ο Δημος Μαραθώνα ενημέρωσε λοιπόν κάποιους πονεμένους ανθρώπους που έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα, ότι θα πρέπει να πληρώνουν το συσσίτιο  που μέχρι τώρα ελάμβαναν δωρεάν.
Μετά από ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και οικονομικών δωρεών, ποιος είναι αυτός που ένα μήνα μετά σκέφτηκε κάτι… τέτοιο;
Ντροπή; Ποιος να την βρει.

 Από σήμερα στους πυροπληκτους που στεγάζονται στις κατασκηνώσεις στο Μάτι, να πληρώνουν το φαγητό τους.
Αυτή την αριστερά πρέπει να την θάψουμε πριν μας θάψει.

Περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από την φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, με τις φρικτές μνήμες να είναι ακόμα νωπές στους πυρόπληκτους.

Ο δήμος Μαραθώνα έρχεται να χτυπήσει ακόμα περισσότερο τους πληγέντες, καθώς όσοι πυρόπληκτοι φιλοξενούνται σε κατασκηνώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ζούμπερι, καλούνται από σήμερα να πληρώνουν το φαγητό τους, καθώς η αεροπορία είχε ενημερώσει τους αρμόδιους δήμους ότι η παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους θα ήταν μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Στο σημείο φιλοξενούνται περίπου 150 άτομα και η δαπάνη για το φαγητό ανέρχεται για τον κάθε πυρόπληκτο στα 6 ευρώ. Ο δήμος Ραφήνας ανταποκρίθηκε άμεσα στην συνέχιση παροχής δωρεάν γευμάτων για τις είκοσι οικογένειες που μένουν στις εγκαταστάσεις, όμως ο δήμος Μαραθώνα κράτησε σιγή ιχθύος για τις 52 οικογένειες, δημότες του, που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Τελικά η πολεμική αεροπορία έδωσε παράταση για ακόμα μια εβδομάδα στην παροχή δωρεάν συσσιτίου στις οικογένειες που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close