Τους κρέμασε η Δήμαρχος στη συνεδρίαση παρωδία Μαθρακίου..Αποχώρηση αντιπολίτευσης!!!

Γελοιοποίηση του θεσμού της Τοπικής αυτοδιοίκησης απο Υδραίου...

Η συνεδρίαση ΠΑΡΩΔΙΑ του “Οικογενειακού” Κοινοτικού συμβουλίου Μαθρακίου που ηταν προγραμματισμένη για χθές 29/11/2019 με την παρουσία της Δημάρχου Κερκυρας κ.Υδραίου κατεληξε σε πληρη αποτυχία μετα απο δυο ανεπιτυχείς προσκλήσεις!!!

Η ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!

Η κ.Υδραίου που εχει ορίσει τον ευατό της Αντιδήμαρχο κατα παράβαση του σχετικού Νομου τους υποσχέθηκε οτι θα παρίστατο στη συνεδρίαση ως Αντιδήμαρχος!!!! Ο εκλεγείς ως Αντιδήμαρχος(Βασίλης Αργυρός) και αδελφος του Προέδρου Γιάννη Αργυρού  ηταν στη συνεδρίαση ως Εντεταλμένος της Μερόπης Υδραίου!!!

Ο δε γιός η Κανακάρης και σύμβουλος Γιώργος Αργυρός απουσίαζε στην Αθήνα με τη φιλενάδα του( Aντιγόνη)  και το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ Συμβούλιο δεν ειχε απαρτία!!!

Οι δυο σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης Κώστας Αργυρός και Κώστας Κασίμης δήλωσαν στη Γραμματέα του Δημου (βλέπε φωτό)  οτι αποχωρούν διοτι υπάρχει ακυρότητα της συνεδρίασης και δεν  παρίσταται ως Αντιδήμαρχος ο κ.Βασίλης Αργυρός που θα επρεπε βασει της Νομοθεσίας να  εχει οριστεί απο την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας…κ Υδραίου.Η κ.Δήμαρχος επιπλέον τους κρέμασε  αφήνοντας τους μόνους παρ οτι ειχε υποσχεθεί οτι θα παρίστατο η ιδια ως ενδειξη οτι νοιάζεται για τα Διαπόντια και ως παράτυπα αυτοορισθείς ως Αντιδήμαρχος στη θεση του Χαλίφη!!!

Μιλάμε για ΜΠΑΧΑΛΟ και νομική παρεκτροπή υψίστου μεγεθους απο την κ.Δήμαρχο και Νομικό!!

Ετσι ο πρόεδρος και γνωστός ως ΤΑΚΑΣ ΤΑΚΑΣ εμεινε χωρίς απαρτία..Ουτε το γιό του δεν καταφερε να εχει στη συνεδρίαση για να πληρεί τη δυνατότητα συνεδρίασης….Με τον Πρόεδρο και το σύμβουλο Σπύρο Κασίμη δηλαδή με δυο ατομα η συνεδρίαση κατέληξε σε φιάσκο!!!

Ετσι φυσικά δεν λύνονται τα προβλήματα των Διαποντίων Νησων και την πρώτη ευθύνη εχει η Δημαρχος Κεντρικής Κέρκυρας που θα πρέπει να ορισει Αντιδημαρχους στα Διαπόντια νησια για να μην γελοιοποιείται ο θεσμός.Στο Μαθράκι η γελοιοποίηση του θεσμού γινεται και απο τον εκλεγμένο για τη θεση του Αντιδημάρχου κ.Βασίλη Αργυρό ο οποίος δεχθηκε να μην τον ορίσει ως Αντιδήμαρχο για να πάρει προσεχώς τη καρέκλα του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κέρκυρας!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close