Τους κράζουν οπου πανε…Στη Μελβούρνη φωναζαν προδότη το βολευτή Βαρεμένο (video)

“Θερμή” υποδοχή επιφύλαξαν οι ομογενείς στον Γιώργο Βαρεμένο, που πήγε στη Μελβούρνη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, την οποία παρακολούθησαν πολλοί ομογενείς, ξεκίνησε η ομιλία του βολευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε ξεκίνησαν και οι αποδοκιμασίες με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών. Αποκάλεσαν τον κ. Βαρεμένο “αλήτη “και “προδότη”, ενώ η ομιλία του ήταν σχεδόν αδύνατον να ακουστεί, λόγω των συνθημάτων.
Μάλιστα, κάποιος πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον  Βαρεμένο, χωρίς αυτά να τον απειλήσουν.

Για πάνω από 10′ ομογενείς της Αυστραλίας αποδοκίμαζαν τον προδότη Βαρεμένο ο οποίος εξελίχθηκε απο δημοσιογράφος της πλάκας σε βολευτής του Σύριζα. Οι ομογενείς χρησιμοποίησαν όλο το πλούσιο λεκτικό οπλοστάσιο γιουχαΐσματος εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ολο και πιο συχνά πλέον βολευτές και υπουργοί του Σύριζα γνωρίζουν την αποθέωση. Θα χρειαστεί μεγάλο απόθεμα δυνάμεων και κουράγιο καθώς και πάθος για την τελευταία μπάζα ώστε οι εθνικές εκλογές να γίνουν τελικά τον Οκτώβριο με τον κίνδυνο ο Σύριζα να επιστρέψει στο 4%. Μπορεί στο μεταξύ να έχουν γίνει και νέα Ιμια στο Αιγαίο καθώς η τουρκική προκλητικότητα σε συνδυασμό με Τσιρώνηδες και Κατρούγκαλους αποτελεί ένα εκρηκτικό μείγμα.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close