Τους βραβευσαν ως Εθνικούς ευεργέτες στο κτήριο της Ευρω- Βουλής για τα 600 δις και όταν έμαθαν ότι θα μεταφερθούν στην Ελληνική Τράπεζα με διαχειριστικό έλεγχο έκαναν το Κινέζο


Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Δρ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΟΔΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ…
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ?

ΣΤΙΣ 28/9/12 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 100 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΛΙΣ Ο,5% ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΡΕΙΣ :
1. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
4. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
5. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
6. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
7. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
8. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
9. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
10. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO
ΣΤΙΣ 4/10/12 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…ΣΩΣΤΑ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…   
ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
<<ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΑΠΑΝΩΝ 11,5ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ <<ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ>> ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ>>
ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ…..ΥΠΟΠΤΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……
ΣΤΙΣ 22/10/12 Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ή ΤΗ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!!
ΣΤΙΣ 2/11/12 ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ (3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!!! ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ;     ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ;;;
ΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 3/11/2012 ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 4/10/2012 !!)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΤΟΙ:
1. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
2. ΣΤΟΝ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ        
    κ.ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ.
3. ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
…ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ! ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ;;;

ΣΤΙΣ 7/11/12 ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ (ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΚΑΤ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ !!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ; ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ…!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ 153 ΝΑΙ ΚΑΙ 128 ΟΧΙ ΚΑΙ 18 “ΠΑΡΩΝ” ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2013-2016 ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4093/2012 ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ !
ΣΤΙΣ 11/11/12 ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ…
ΣΤΙΣ 19/11/12 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 16/11/12 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ κ.ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ 600ΔΙΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΚΑΙ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ :

α) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

β) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ  ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ !
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…..ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ :
1. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
2. ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
3. ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
4. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
5. ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
6. ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
7. ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
8. ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ :
α) ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 134. !
β) ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 259. !
γ) ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 256 ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ    
    ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥΣ. !

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ! 

ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ; ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

Δείτε περισσότερα

Related Articles

8 Comments

 1. ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ!!!!

  “6. ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
  7. ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ”

  ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!

  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!

 2. Άρε ψευτολαμόγια. Ευτυχώς που ήμουν εκεί και ξέρω από πρώτο χέρι περί τίνος πρόκειται. Βραβεύτηκαν από ένα σύλλογο, η βράβευση έγινε στα γραφείας της αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Ένωσης στην Ελλάδα, η Ευρωβουλή δεν είχε καμία σχέση. Αν υπήρχε ηχητικό θα ακούγατε ότι ήταν οι μόνοι μεταξύ πολλών άλλων που βραβεύτηκαν εκείνη την ημέρα όχι για όσα είχαν κάνει αλλά όσα ευελπιστούσαν οι διοργανωτές ότι θα έκαναν στο μέλλον. Βέβαια ο πρόεδρος του συλλόγου έχει χιλιομετανιώσει τώρα που βράβευσε τα λαμόγια, τότε δεν είχε ακόμη ξεκαθαρίσει ποιοι ήταν. Αυτή την βράβευση χρησιμοποίησε η συμμορία στο δικαστήριο για να αθωωθέι και το πέτυχε.

  1. κοίτα τώρα σ εσενα ποιο ειναι το μεγάλο σου πρόβλημα. Ετε είσαι ένα απο αυτά τα σκατόφτιαρα που λυμαίνονται την Ελλάδα και προβοκάρεις, είτε είσαι απλά μια μουνόψειρα που έχει ωφέλη να παραμείνουν στην θέση τους τα λαμόγια. Ποιο δικαστήριο ρε κάφρε θα στηριζόταν σε μια βράβευση για να αποδώσει δικαιωσύνη; Ελα πές μας τώρα πως ήταν και στημένο το δικαστήριο. Το μονο στημένο είναι το μυαλό σου που είναι απο φίκια.

 3. Ανωνυμε θα σου απαντησω και εγω ανωνυμα εχεις δικιο ηταν μικρα παιδακια στη κυβερνηση που τους βραβευσαν και εξαπατηθηκαν διοτι ακομη δεν ειχαν πιει το γαλα τους στο παιδικο σταθμό που το ονομαζουν κυβερνηση.ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ σαν εσενα εχει πολλούς η χωρα οταν θα σε κρεμασουνε θα καταλαβεις τι εστι βερίκοκο

 4. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΣΩΡΡΑΣ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close