Τουριστικό συνέδριο για να έρθουν περισσότεροι Τουρίστες και κρουαζιερόπλοια? Τι θα πει ο Δήμαρχος την word travel market ?

pontiki

Ολοκληρώθηκε ενα Τουριστικό συνέδριο με σκοπό να αυξηθούν οι Τουρίστες!!! Ποιο το αποτέλεσμα? Εδω δεν ανακοίνωσαν αποτελέσματα απο το περσινό!!! Τι λέτε στους τουρίστες και όσους τους εκπροσώπησαν κ.Δήμαρχε?

Τους λέτε οτι είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εχετε τη Κέρκυρα καθαρή? τους λέτε οτι δεν υπάρχει πάρκινγκ στη πόλη? Τους λέτε οτι εχει πρόβλημα στο κυκλοφοριακό? Τους λέτε οτι κυκλοφορεί Τουριστικό τρένο και τινάζει τη κυκλοφορία και την μετατρέπει σε κόλαση για να τα μασάει ο Πρόεδρος των Εμπόρων κ,Μουζακίτης? Τους λέτε για τα κόκκινα λεωφορεία που αποτελειώνουν το κυκλοφοριακό? Τους λέτε οτι δεν μπορείτε να βάλετε λάμπες? Τους λέτε οτι δεν μπορείτε να κλείσετε τις λακούβες? Τους λέτε οτι με μια βροχή η πόλη γίνεται Βενετία και χρειάζονται γόνδολες? Τους λέτε οτι κινδυνεύουν να κολλήσουν μολυσματικές ασθένειες απο τα σκουπίδια? Τι θα τους πείτε ότι δίνεται εκκατομυρια σε εργολάβους αλλα τα σκουπίδια δεν  μαζεύονται? Οτι μοιράζεται καρκίνο και ξεσκίζεται το περιβάλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα τους το λέτε?

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ? Ψευταράδες της εξουσίας Τι τους λέτε? Έτσι θέλετε και περισσότερα κρουαζιερόπλοια για να τους αρπάζουν συγκεκριμένα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα?

Ποιους δουλεύετε κύριε Νικολούζο? Ταΐζετε ενα στρατό συμβούλους Δημοσιογράφους και η Κερκυρα βρωμάει απο άκρο σε άκρο..Οτι και να πουν οσοι ταΐζονται δεν πιάνει …Δεν μπορούν να καλύψουν τη ΜΠΟΧΑ που βγάζει η ανικανότητα σας….ουτε οι σύμβουλοι και οι γραφίδες  σας ουτε εσεις και η ομάδα σας στο Δήμο…

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button