Τι προβλήματα παραλαμβάνει η Μερόπη Υδραίου και ο Αλ.Κατέχης από την Ερείκουσα

Στην Ερείκουσα στο ενα από τα τρία νησιά των Διαποντίων το καλοκαίρι τελειώνει…Το νησί έμεινε τη νύχτα όλο το καλοκαίρι  σκοτεινό στις περισσότερες διαδρομές του. Φώτα ειχε μόνο το κέντρο..Από το Φούρνο του νησιού και μετα ΣΚΟΤΑΔΙ!!! Σκοτάδι προς το Φυκι..Σκοτάδι στα Δενδρα στα Γκριτσιάτικα και στα ψηλά σημεία του νησιού…Σκοτάδι και σε μικρά σοκάκια….Διαμαρτυρίες πολλές αλλά ανταπόκριση ΜΗΔΕΝ…Ο νεος Αντιδήμαρχος κ.Αλέκος Κατέχης που θα αναλάβει απο την 1η Σεπτέμβρη θα παραλάβει ΧΑΟΣ!!!

Εκτός απο το φωτισμό τις καμένες λάμπες τα πεταμένα ασφαλιστικά κιβώτια και Πίνακες Γενικού Φωτισμού  τα σκουριασμένα ηλεκτρολογικά της πλατείας τα  κρεμασμένα ντουι και άλλα που βλέπεται στις φωτογραφίες θα πρέπει να συνεφέρει το νησί από τα πολλά προβλήματα…Τα σκουπίδια ολο το καλοκαίρι ήταν πεταμένα στο χώρο που βρίσκονται οι πρέσες ενώ ο δρόμος προς τα Παλιοκάλυβα παραμένει από πέρυσι σε δυο σημεία με πτώσεις χωμάτων…

Ο εργολάβος για τις λάμπες απλήρωτος και δεν ήρθε να δώσει φως…Μονο τα χόρτα σε κεντρικά σημεία καθαρίστηκαν .Το Λιμάνι στη μικρή προβλήτα έπαθε καθίζηση και ακόμη δεν εχει επισκευαστεί…Αυτα και άλλα πολλά θα πρεπει να τα λύσει η νεα Δημοτική Αρχή..όπως και την γραμμή που συνδέει τα Διαπόντια αφου το πλοίο ΖΑΝΑΝΤΟΥ δεν μπορεί να μεταφέρει πάνω απο 3 ΙΧ και καθόλου Φορτηγά η μηχανήματα έργου. Επίσης δεν εξυπηρετήθηκαν οι επιχειρήσεις του νησιού απο την μεταφορά της τροφοδοσίας μέσω του ίδιου πλοίου στο βαθμό που θα έπρεπε.

Μια σκάρα σε μικρό φρεάτιο παράλληλα με τον φούρνο δεν εχει τοτοθετηθεί ακόμη και ο επιβλέπων μηχανικός κ.Κορωνακης δεν έπραξε τίποτα…Σε συνδυασμό με το σκοτάδι τουρίστρια έπεσε στο φρεάτιο και τσακίστηκε!!!

Τελος στο Λιμάνι είχαμε καθίζηση και ο ΟΛΚΕ ζητησε απο την ΕΡΓΟΜΑΡΕ που κατασκεύασε το εργο να το αποκαταστήσει αλλα ακόμη τίποτα. Βέβαια ουτε η όσμωση προχώρησε και δεν αγοράστηκαν τα μηχανήματα για να τοποθετηθούν και να εχει νερό το Λιμάνι που τροφοδοτείται από γεώτρηση όπως οι επιχειρήσεις στο νησι και κινδυνεύει το νησί να βρεθεί χωρίς νερό!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ…Δειτε την εγκατάλειψη και τι προβλήματα αφησε ο Δημαρχος Κερκυρας κ.Νικολούζος με τους συνεργάτες του (Ανδρέας Γουλής) στη Νεα Δημοτική Αρχή της Μερόπης Υδραίου.

Το κιβώτιο της λάμπας με το ηλεκτρικό καλώδιο αιωρείται ολο το καλοκαίρι  πάνω από τα κεφάλια οσων περνούν απο το Φούρνο για Νικολάτικα Φυκι…

Ο Πίνακας ασφαλείας πεταμένος στο χωμα και μισοανοιγμένος για να περνα το νερό.Τα ηλεκτροφόρα καλώδια και αυτα στο Χωμα ολο το καλοκαίρι!!!

Στην Πλατεία ο Κεντρικός Πίνακας ηλεκτροδότησης…Ολα στο ΣΚΟΤΑΔΙ και παρατημενα σκουριασμένα χωρίς συντήρηση ανοικτα στη βροχή!!!

Αυτα είναι τα ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΑ γήπεδα μπάσκετ και βόλευ

Η καθίζηση στο Λιμανι ακόμη να ερθουν για την επισκευή!!

 

 

Σκηνες δίπλα στο Σχολείο του νησιου!!!

Δεν αξίζει η Ερείκουσα αυτη την αθλια εικόνα με τα σκουπίδια….

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close