Τιγκα στο σκουπίδι και τη βρώμα.Νεα κοντέινερς σε πάρκινγ!!!! Τραπέζι στον εργολάβο και νέες Χωματερες.

015Κατάργησε πάρκινγκ για να βάλει κοντεινερς

Ακόμη στην εκκίνηση βρίσκεται ο Νικολουζος και Ασπιώτης και δοκιμάζουν να μαρσάρουν αλλά δεν μεταφέρουν τα δέματα στη Λευκίμμη. Φόβος και τρόμος για το έγκλημα που θέλουν να συνεχίσουν στη λακουβα στα Μεσοράχια.Μεχρι να το αποφασίσει ΧΡΕΩΣΕ το Δήμο επιπλέον κοντεινερς τα οποία τα τοποθέτησε στο παρκινγκ απέναντι από το Εμπορικό Κέντρο απέναντι απο τα μπαρ και τα ξενυχταδικα!!!!Ποιος σου είπε Νικολουζο οτι τα κοντεινερς μπορείς να τα βάζεις σ αυτό το Χώρο και να καταργείς το Πάρκινγ?

Και τραπέζι με καλό φαγητό στον εργολάβο και την παρεα του

Λίγο πιο κάτω έχει κι άλλα στο χώρο του Βιολογικού μετατρέποντας διάφορα κομμάτια σε νέου τύπου Χωματερες.Τα χιλιάρικα που πλήρωσε ποιός να τα ξέρει  για  την αγορά κοντεινερς? Αρχισαν και οι γλύκες με τον εργολάβο που τα μαζεύει και καμιά δεκαπενταριά άτομα  ισως και παραπάνω, τους πήρε την προηγούμενη εβδομάδα, σε εστιατόριο στην Οβραικη να φανε..Ολοι μαζί χλαμπακιάσανε χωρίς να ξέρει κανείς πόσο μας κόστισε το τραπέζι και ήπιαν στην υγεία των κορόιδων που αναπνέουν τον ΚΑΡΚΙΝΟ και την ΧΟΛΕΡΑ .Τα μοιράζει σε συσκευασίες σακούλας σε όλη τη Κέρκυρα με τις απέραντες χωματερές που περιβάλουν τους κάδους και τα ψόφια τρωκτικά αλλα με σώς από ζουμιά που τρέχουν και βγάζουν μια αφόρητη μπόχα…Αυταπάγγελτη δίωξη θα δούμε?

Και νεα Χωματερή στο Τεμπλόνι

Οικόπεδο 4,5 στρέμματα βρήκε στο Τεμπλόνι μετά από παραχώρηση του Γηροκομείου οικοπέδου του. Δήθεν για 5-6 μήνες και οσο τραβήξει. Διοτι τα δέματα θα σκάνε και τα ζουμιά θα πέφτουν και στο νέο οικόπεδο…Δήθεν προσωρινά αλλά πάντα Μόνιμα μέχρι να διαλύσουν και αυτή τη περιοχή….Τα άτομα που ενέκριναν αυτη τη νεα καταστροφή ειναι ο Δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ του Γηροκομείου Ιωάννης Κούστας , Αγγελικη Χειρδάρη -Πάλλη, και Θεόδωρος Καλαντζής .Όλοι αυτοί δεν έλαβαν υπόψη τους τι έγινε με τα δέματα σε άλλες περιοχές και τι συμβαίνει μέσα σε αυτά όταν εναποτεθούν στο οικόπεδο.

Τα δεματα σκανε και τα ζουμια τρεχουν

Η αναμονή των δεμάτων στο χώρο του Τεμπλονίου  αλλα και στο νέο οικόπεδο του Γηροκομείου έχει δείξει ότι είναι δέματα βόμβες αφού όσα δεματοποιήθηκαν σπάνε  ή αναφλέγονται από μόνα τους και η μεταφορά τους  θα είναι αδύνατη μετά από κάποιο διάστημα ημερών.Στην περίπτωση αυτή τα σκουπίδια κάθε είδους γυαλί, σίδερο, φλούδες χαρτιά, πλαστικά, νοσοκομειακά απόβλητα, οργανικά απόβλητα έχουν συμπιεστεί  ώστε ο όγκος τους να είναι μικρότερος. Τι θα συμβεί όμως τότε; Ο κάθε ζωντανός οργανισμός περιέχει κάποιες ουσίες οι οποίες, όταν λειτουργεί, είναι σε ελεύθερη μορφή. Όταν όμως συμπιέζονται, αυτές οι ουσίες παράγουν κάποια παραπροϊόντα, γίνονται οι λεγόμενες αλυσιδωτές αντιδράσεις.Αλήθεια ο Σύλλογος Τεμπλονίου τι άποψη έχει περί αυτού?

Συνεχίζουν να δουλεύουν τους πάντες διαλύουν την Οικονομία της Κέρκυρας και στρέφουν τους τουρίστες σε άλλες περιοχές καταστρέφοντας επιχειρηματίες από τον κλάδο του Τουρισμού.Ο Αντιδήμαρχος κ.Ασπιωτης υπ.Καθαριότητας δήλωσε το Σάββατο στο Start ότι χρειάζονται σε αυτή τη φάση 25 μέρες για να μαζέψουν τον ογκο των σκουπιδιών!!!!(Αν λένε 25 υπολογίστε + άλλο τόσο) εάν δεν τους ξαναχαλάσει ο δεματοποιητής!!!!

Άγριο δούλεμα και καμιά παραίτηση…και δηλώνουν οτι δεν φταίνε αυτοί αλλά οι Λευκιμιώτες!!!Και ούτε λόγος για να ξεκινήσουν την κατασκευή του εργοστασίου Ολοκληρωμένης διαχείρισης που θα έλυνε το θέμα δια παντός. Άλλωστε οι ίδιοι σταμάτησαν την διαδικασία αυτή όταν ανέλαβαν την εξουσία σε αντίθεση με την Ροδο,Ηπειρο και Κοζάνη που σήμερα λειτουργούν.

Συνεπώς αν δεν πάρουν την απόφαση όσοι θίγονται από αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει η Δημοτική αρχή Νικολούζου να περικυκλώσουν το Δημαρχείο και να απαιτήσουν ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ η ξεκίνημα της διαδικασίας για λειτουργία του εργοστασίου θα ζήσουμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις…

013

016

017

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close