Την άμεση και χωρίς όρους «αφομοίωση» των παράνομων μεταναστών ζήτησαν Βούτσης & Χριστοδουλοπούλου!!!!

Σε πλήρη σύμπνοια πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης, η αντιπρόεδρος Τ.Χριστοδουλοπούλου και ο  γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Κλάπας, προχώρησαν χθες σε ένα παραληρηματικό κρεσέντο δηλώσεων  υπέρ των παράνομων μεταναστών και την ανάγκη «υποχρεωτικής ένταξής» τους στην κοινωνία ακόμη και εάν οι ίδιοι οι αλλοδαποί μπορεί να μην το επιθυμούν.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά την ημερίδα «Ενίσχυση των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Ενσωμάτωσης των Μεταναστών/Μεταναστριών στην Ελλάδα».

Παρά το γεγονός ότι οι παράνομοι μετανάστες που περνούν τα σύνορα κατά δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο έχουν οδηγήσει ήδη σε εθνολογική αλλοίωση του τόπου όπου σε συνδυασμό με την τρομερή υπογεννητικότητα αλλάζουν άρδην τον δημογραφικό χάρτη της χώρας χωρίς να ερωτηθούν οι Έλληνες, σημαίνοντα πρόσωπα της κυβέρνησης κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν την προκλητική τους στάση απέναντι στην ελληνική κοινωνία.

Χωρίς  καν να διατυπώσουν τον παραμικρό προβληματισμό για το που μπορεί να οδηγήσει η συνέχιση αυτή της κατάστασης με την παράνομη μετανάστευση, ούτε καν να αρθρώσουν το παραμικρό αναφορικά με τη φύλαξη των συνόρων έστω και από εδώ και πέρα συνεχίζουν την προπαγάνδα της υποχρεωτικής «ένταξης» και «αφομοίωσης» των αλλοδαπών οι οποίοι, την ώρα που όλες οι ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορα, κατακλύζουν την  Ελλάδα η οποία παραμένει σε κατάσταση αφασίας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Βουλής είπε πως η μη ένταξη των μεταναστών θα διαλύσει την ΕΕ, ξεχνώντας βέβαια πως η ΕΕ ιδρύθηκε, και δημιουργήθηκε χωρίς την παρουσία των μεταναστών.

Έτσι και οι τρεις προαναφερόμενοι ζήτησαν την άνευ όρων «αφομοίωση» των αλλοδαπών σε μια χώρα που δεινοπαθεί κάτω από τη μάστιγα της οικονομικής κρίσης, για να παραδώσουν μια άλλη χώρα στις επόμενες γενιές χωρίς να έχουν πάρει την άδεια κανενός ούτε καν της ιστορίας….

Για την ιστορία διαβάστε τις ευφάνταστες πλην όμως  εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις τους.

«Η διαμόρφωση και η εφαρμογή μιας συνεκτικής, σύγχρονης, ανθρώπινης πολιτικής για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών «εγγράφεται ευθέως στα ζητούμενα, ως απάντηση στα μεγάλα προβλήματα, στα διακυβεύματα, για την υπόσταση, το μέλλον, την οντότητα και την ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενόψει των ευρωεκλογών, κατά το χαιρετισμό του στην ημερίδα «Ενίσχυση των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Ενσωμάτωσης των Μεταναστών/Μεταναστριών στην Ελλάδα».

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί χρειάζεται να ενισχύσουν ένα νέο πολιτικό συσχετισμό σε όλα τα επίπεδα των εκλεγμένων οργάνων της ΕΕ, που θα βοηθήσει στην εμπέδωση τέτοιων πολιτικών, «για να φύγουμε από το διχασμό, τον απομονωτισμό, την ανοχή της μη τήρησης των κανόνων, τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές συμπεριφορές, που απειλούν την περαιτέρω διάλυση της ΕΕ».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι αυτό θα σηματοδοτήσει το πέρασμα σε μια νέα εποχή, σε μια αναλογική ανάληψη ευθυνών όλων των κρατών-μελών, τη θεσμική θωράκιση των κοινωνιών και μια μακροχρόνια πολιτική ένταξης για τα μεγαλύτερα κύματα των μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη.

Η κυβέρνηση παραμένει «θετικά στρατευμένη με όσους προωθούν τέτοιες πολιτικές», πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

«Οι ανοιχτές κοινωνίες είναι οι δημοκρατικές κοινωνίες, που δέχονται όλους τους ανθρώπους», ανέφερε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επίσης, υποστήριξε ότι η ψήφιση του νόμου για την ιθαγένεια, αποτέλεσε το πρώτο μέσο κοινωνικής ένταξης των μεταναστών.

Η εθνική στρατηγική για την ένταξη έχει ως στόχο μια χώρα, η οποία θα λειτουργεί για όλους, όχι για τους λίγους και προνομιούχους, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Κλάπας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Αποτελεί μια διαδικασία, που παίρνει χρόνο: ξεκινάει με την κάλυψη των βασικών αναγκών των ανθρώπων και καταλήγει στην αναγνώριση της πολιτικής υπόστασης του καθένα, δηλαδή στη διασφάλιση των πολιτικών δικαιωμάτων του καθένα, που διαλέγει την Ελλάδα ως τόπο του. «Η μετανάστευση είναι ευκαιρία για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας και όχι πρόβλημα», συμπλήρωσε ο κ. Κλάπας.

pronews

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….TIΠOTA ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ Η ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ….ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ….ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close