“Τετέλεσται” για τη ΝΔ – Στις δέκα μονάδες η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ – Τρίτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος

ekloges_fireTετέλεσται για την ΝΔ καθώς το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ “κλειδώνει” στις δέκα μονάδες στην πρόθεση ψήφου! Την ίδια στιγμή τρεις μολις ημέρες πριν τις εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει αρχίσει να παίρνει στις δημοσκοπήσεις την κανονική του θέση, δηλαδή του τρίτου κόμματος.
Προς μεγάλη δυστυχία της Συγγρού, οι ΑΝΕΛ εισέρχονται στη Βουλή καθώς αν και στην πρόθεση ψήφου έχουν ένα ποσοστό 2,2% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής που είναι και το ζητούμενο έχουν ποσοστό 3,5%.
Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών τόσο και οι δημοσκοπήσεις θα παρουσιάζουν ποιο πραγματικές εικόνες για να αποφευχθούν δημοσκοπικά παράδοξα την Κυριακή.
Διευρυμένο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis, σύμφωνα με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει διαφορά δέκα μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία.
Αναλυτικά τα ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 30,2%
ΝΔ 20,3%
Χρυσή Αυγή 6,8%
Ποτάμι 5,1%
ΚΚΕ 4,3%
ΠΑΣΟΚ 3,4%
ΑΝΕΛ 2,2%
ΚΙΔΗΣΟ 1,7%
ΛΑΟΣ 1,3%
Άλλο κόμμα 4,5%,
Αναποφάσιστοι 15,2%
«Λευκό – Άκυρο» 1,8%,
Αποχή 2,7%
Στην εκλογική επιρροή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 36% δηλαδή όριο αυτοδυναμίας, ενώ η ΝΔ παραμένει σε απόσταση ασφαλείας στο 26%. Φυσικά με τους ΑΝΕΛ εντός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπολογίζει στο στήριγμα που επιθυμεί για να κυβερνήσει καθώς όλοι γνωρίζουν ότι μια ριακή αυτοδυναμία με 151 βουλευτές είναι ιδιαίτερα εύθραυστη ιδιαίτερα σε πονηρούς καιρούς, όπως αυτούς που διάγουμε εδώ και πέντε χρόνια.
defencenet

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close