Τα χιλιάδες ποντίκια θα μεταδώσουν μολυσματικές ασθενειες οσο τα σκουπίδια δεν μαζεύονται..

Εχει ξεφύγει η κατάσταση στο Δημο Κερκυρας.Με διαλυμένη την Υπηρεσία Καθαριότητας και μόνο με εργολαβίες μπορούν να μαζευτούν τα σκουπίδια…Ομως και ο κορεσμένος χώρος Τεμπλονιου αλλά και η  μη χρησιμοποποίηση του ΧΥΤΥ Λευκιμμης και η μη ύπαρξη χώρου εναπόθεσης των σκουπιδιών έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση το νησί και ούτε η εργολαβίες μπορούν να δώσουν λύση.Τα σκουπίδια είναι μήνες στους δρόμους και έχουν δημιουργηθεί τεράστιες χωματερές που δεν μπορούν να τις καθαρίσουν.

Ηδη απο τη σήψη τα ζουμιά τρέχουν στους δρόμους από τη βροχή διασκορπίζονται και η έντονη δυσοσμία ειναι αφόρητη…Νομίζεις οτι βρίσκεσαι στις  τροπικές περιοχές της Υποσαχάριας Αφρικής με μπόχα & τον ιο Εμπολα να σκοτώνει αδιακρίτως!!!Της κατάστασης αυτής έρχεται να προστεθεί και η εμφάνιση χιλιάδων ποντικών που αυξάνονται ο ραγδαίως με κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών….Το πρόβλημα είναι οτι και άλλα ζώα όπως γάτες και σκύλοι η πτηνά μπορεί να μολυνθούν και να έχουμε εξάπλωση ιου!!!! Ηδη παρα πολλά κατοικίδια τρώνε απο τα σκουπίδια η πατάνε σε αυτά και στα ζουμιά που τρέχουν και μπαίνουν στα σπίτια…..

Και ενω συμβαίνουν ολα αυτά Νικολούζος Ασπιώτης και Καλούδης δηλώνουν οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!!!!!

Δηλαδή να πεθάνει κόσμος…να αναπνέει μπόχα να ζεί δίπλα στα σκουπίδια που σαπίζουν και να περιμένει μέχρι να πεθάνουν οι πρώτοι Δημότες!! Μάλιστα η πολιτική κουδουνίστρα του Νικολούζου σεργιανίζει από κανάλι σε κανάλι λέγοντας οτι τα ποντίκια είναι χιλιάδες και οτι αυτό είναι φυσικό επακόλουθο…με διαλυμένη την υπηρεσία και με την μη ύπαρξη απορριματοφόρων και χώρου εναπόθεσης…Η Δικαιοσύνη δεν κινείται και οδεύουμε στην πλήρη καταστροφή της Οικονομίας και της Τουριστικής κίνησης με άμεσο κίνδυνο μετάδοσης της πανώλης- λεπτοσπείρωσης  κ.α  μολυσματικων ασθενειών..

Η Φωτό είναι απο την περιοχή Καστανιά και βέβαια ολη η Κέρκυρα έχει αυτη την εικόνα στις ατέλειωτες χωματερές στους δρόμους….

ΦΩΤΟ: Μαρίζα Ασωνίτη

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button