Τα συνεταιράκια της Χούντας εστειλαν ΜΑΤ να συλλάβουν τον Φωτόπουλο και 15 συνδικαλιστές

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν σήμερα το πρωι(08.30)στο κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό, και συνέλαβαν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Νίκο Φωτόπουλο μαζί με μια ομάδα συνδικαλιστών οι οποίοι πραγματοποιούσαν κατάληψη στο κτίριο από την προηγούμενη Δευτέρα για την εφαρμογή του χαρατσιού και το αναμενόμενο ξεπούλημα της Δ.Ε.Η και τους μετέφεραν στο Α.Τ Αμαρούσιου.Τα συνεταιριάκια της Χούντας (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ) δείχνουν το πρόσωπο τους.

 Όλα άρχισαν όταν έφτασαν σήμερα το πρωί δυο διμοιρίες των ΜΑΤ στην είσοδο του Κέντρου Διαχείρισης Ρεύματος της ΔΕΗ στο Χολαργό. Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν αμέσως μπροστά στην πόρτα του κέντρου. Εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν παρά 30 με 40 άτομα από τη ΓΕΝΟΠ στο σημείο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακαταλάβουν την είσοδο.

Οι συνδικαλιστές πέρασαν μια αλυσίδα στην πόρτα, ωστόσο μετά από αρκετή ώρα αψιμαχιών οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους απωθήσουν από το σημείο.

Ακολούθησαν επεισόδια και αψιμαχίες μεταξύ των ΜΑΤ και συνδικαλιστών. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκαν συλλήψεις συνδικαλιστών.

Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται αρχισυνδικαλιστης .Αυτό δείχνει πόσο αδίστακτη είναι η τρόικα, και τα τσιράκια της Καλή αρχή.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close