Τα σημάδια των επερχόμενων γεγονότων στο 2013

Τα παρακάτω γραφόμενα  είναι από αναρτήσεις στη σελίδα ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ και δίνουν τα σημάδια των επερχόμενων γεγονότων. Όλα συγκλίνουν ότι τα γεγονότα ξεκινούν αυτή τη χρονιά και ειδικότερα από τον Ιούνιο και μετά….Είναι κείμενα από γέροντες (Παπα Καλαιδης,προφητείες Τραχωνίου, γέροντα Ελπίδιου, Γέροντα Αμβρόσιου,Πατέρα Επιφάνιου και Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη….Σας τα μεταφέρουμε για να ξέρετε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα…. ΠΑΠΑ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ.Ο ΠΑΠΑ -ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2009..ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΕΠΙΣΗΣΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ.ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΙΟΥΝΗ -ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ

ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΕ ΙΡΑΝ ,ΡΩΣΣΙΑ,ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ,ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ…ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΙΔΕΣ,Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ..ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟ,ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ,ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΚΑΛΑΙΔΗ,


ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ <<ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ>>.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!


Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΕΥΣΕΒΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ….ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Ι(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ). ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ι Ο Υ Ν Η  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ….ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ Ι Ο Υ Ν Η…Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ


<<ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>


Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?


ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ,ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.


ΣΤΕΝΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΙΦΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΔΑΚΡΥΖΑΝΕ(…ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ)..


Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα. [γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης]….ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK……29 IOYΛH 2011 H ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Αναλυτικά στη σελίδα http://profitiesorthodoxias1.blogspot.gr/

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας να αναφέρουμε ότι στο βιβλίο για τον μακαριστό παπά-Γιάννη Καλαΐδη υπάρχουν δύο σημαντικότατες μαρτυρίες που αναφέρονται στο «γονάτισμα» της Αμερικής οι οποίες μεταξύ τους δείχνουν να διαφέρουν ως προς τον χρόνο πραγματοποίησης.

Στην πρώτη μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται : 

Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε : «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ.141 -142) ]
Στην δεύτερη μαρτυρία του κ. Μιλτιάδη Τσεσμετζή, εκπαιδευτικού, αναφέρεται :
«Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε : “Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη”.
Ο Παππούλης δε, μας είπε πως : “Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν….”».
[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009), Σελ. 86)]

Όπως βλέπουμε στην πρώτη μαρτυρία η οποία μοιάζει πιο γενική, αφήνεται να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ θα γονατίσουν πριν από τα πολεμικά γεγονότα ενώ στην δεύτερη που δείχνει και πιο ακριβής, είναι σαφές ότι το γονάτισμα των ΗΠΑ θα γίνει στο μεσοδιάστημα που θα έχουν οι Ρώσοι την Πόλη στην κατοχή τους.
Σε άλλη μαρτυρία του Ανέστη Μαυροκέφαλου, αναφέρεται ως προς τον λόγο που οι ΗΠΑ θα γονατίσουν :
«Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή (επίθεση Αράβων) για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων».
Πηγή : «ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ (ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ), (1925-2009), Σελ. 120


Όραμα ηλικιωμένης γυναίκας η οποία ζει εν παρθενία για πολλά χρόνια, απομονωμένη από τον κόσμο (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κλπ), στην περιοχή της Κέρκυρας, το οποίο διηγείται στον ανηψιό της:

– “Θεία θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι;”

– “Ναι, τα έχουν κανονίσει όλα γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί δεν ξέρω όλα τα έχουν κανονίσει θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατο τους……πλοία μεγάλα γκριζοκόκκινα βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους, κλάματα και βογγητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία, σύντομα μέχρι να ξημερώσει πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει, κόκκινο το αιγαίο και ο ουρανός και στην Αγιά Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί, τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο! 9 ! να το θυμάστε το 9! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκιά θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. 50.000.000 οι νεκροί της.”Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button