Τα πολεμικά αρματαγωγά στη Σάμο για να κοιμηθούν οι λαθρο-εισβολείς!!!!!

Μην κρυώσουν τα τζιχάντια που αύριο θα χτυπήσουν στη Χώρα μας!!!!

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξανά δει ο Ελληνας πολίτης…Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση μετέτρεψε τα αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού σε ξενοδοχεία λαθρομεταναστών και αποχωρητήρια!!!!

Αντι να τους στείλουν πίσω στις πατρίδες τους που δεν έχουν πόλεμο και θερμοκρασία απο 32 εως 39 βαθμούς κελσίου καθήλωσαν τα πολεμικά αρματαγωγωγά και τους ναύτες και αξιωματικούς να κάνουν τις καμαριέρες και τις καθαρίστριες στους εισβολείς!!!!

Και περιμένει ο Ελληνας να προασπίσουν τα Εθνικά συμφέροντα  οι προδοτικές κυβερνήσεις!! Αν κάνουν ντου οι Τούρκοι με τι θα μεταφέρουν τα άρματα? Μπράβο κυριε Δενδια!!!!

Στο λιμένα Μαλαγαρίου κατέπλευσαν νωρίς το πρωί δύο αρματαγωγά πλοία (Λέσβος και Χίος) για να φιλοξενήσουν προσωρινά εφόσον χρειαστεί, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται από αύριο και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, λαθρομετανάστες που ζουν σε σκηνές πέριξ του ΚΥΤ Σάμου. Tα πλοία μπορούν να φιλοξενήσουν έως 1.000 άτομα.

Τι να πει κανείς που ακόμη και ο κ.Δενδιας ,το Υπουργείο Άμυνας της Χώρας  εκτελούν εντολές ξενων συμφερόντων και έχουν μετατρέψει το Πολεμικό Ναυτικό  σε Φιλιπινεζες των εισβολέων!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button