Τα Νατοικά “σκουπίδια” χτυπάνε και βομβαρδίζουν την Λιβύη….

Πολεμική κατάσταση στη Λιβύη με βομβαρδισμούς και άλλα κτυπήματα. Έκλεισε ο εναέριος χώρος λόγω πολέμου..Τα περισσότερα Μέσα Ύπνωσης στην Ελλάδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι κάνουν τα Νατοικά σκουπίδια…

Ομάδα αρμάτων του LNA (στρατηγός Χαφτάρ, που βοηθάει η Ρωσία) αυτή τη στιγμή κινείται προς την Τρίπολη κλιμακώνοντας τις πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Ομάδα του ISIS (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ αντίποινα ΣΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ)  αποτελούμενη απο 13 οχήματα επιτέθηκε στην πόλη al-Fougaha στη Λιβύη. Απήχθη ο Δήμαρχος και ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ τον Τοπικό Αρχηγό Αστυνομίας.

Οι τιμές του πετρελαίου ξεπέρασαν τα 70 δολάρια και σκαρφαλώνουν και άλλο…Μετακινήσεις χιλιάδων αμάχων απο τις περιοχές που πραγματοποιούνται στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Δεκάδες νεκροί ήδη στη Λιβύη – Επίσημος τραγικός απολογισμός!!!

Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη αναφορά των Η.Ε. στην περιοχή ο επίσημος αριθμός των νεκρών από τις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται στη Λιβύη είναι 21 νεκροί.

Όμως σύμφωνα με τα Μέσα Επικοινωνίας και αυτόπτες μάρτυρες ο τραγικός απολογισμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Μια ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι μόνον στο νοσοκομείο της Τρίπολης έχουν μεταφερθεί πάνω από 25 πτώματα. Η ίδια πηγή είπε ότι  αριθμός των τραυματισμένων είναι πάνω από 50 άτομα.

Ο τραγικός απολογισμός φαίνεται να ξεπερνάει τα 35 θύματα (δλδ ακόμα 10 από την πλευρά των δυνάμεων του Στρατηγού Χαφταρ), χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η δεύτερη μέρα των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατοίκων από την περιοχή κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τρίπολης ένα αεροσκάφος πιθανόν ρωσικής κατασκευής εξαπέλυσε πριν από 30 περίπου λεπτά (στις 14.30) νέα αεροπορική επιδρομή.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Τρίπολης ο αριθμός των νεκρών ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον έχει ανέλθει στους 49. Οι τραυματίες είναι 181 και αυξάνονται συνεχώς.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τον τελευταίο αεροπορικό βομβαρδισμό έχουν πληγεί εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων του Διεθνές Αεροδρομίου Τρίπολης και ο καπνός που εκλύεται στην ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα τοξικός.

Γίνεται έκκληση οι κάτοικοι να μείνουν στα σπίτια τους λόγω της τοξικότητας.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close