Ο Υπουργός Ανάπτυξης κατα Μαχειμάρη (video) για τον Ερημίτη..Μας δούλευε ο Δήμαρχος!!

Αδ.Γεωργιάδης: Η Δημοτική του ομαδα ηθελε την επένδυση και υπήρχε προέγκριση απο την Τεχνικη του Υπηρεσία!!

Ο Υπουργός Ανάπτυξης μιλησε σήμερα στο Real Fm και αναφέρθηκε στην περίπτωση της επένδυσης του Ερημίτη  που εμποδίστηκε απο τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ.Γ.Μαχειμάρη παρανομώντας και ξεπερνώντας τη 60ημερη προθεσμία

Στον Ερημίτη παραλάβαμε μια επένδυση κάναμε την ομάδα εργασίας κάναμε τα πάντα και ειχε μεινει μονο η εγκριση της Υψομετρικής μελέτης απο το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.Εκει πέσαμε σε ενα Δήμαρχο που Δυστυχώς μας δούλευε!!! Μας υπόσχονταν συνεχώς οτι θα το περάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και με διαφορα προσχήματα το καθυστερούσε.

Στην αρχή ηταν κατα της επενδύσεως για τους δικούς του λόγους παρόλο που η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής του ομάδας ηταν Υπέρ!!

Προχθές εγινε και το αμίμητο!!! Αφου επρεπε να περάσει το Δημοτικό Συμβούλιο την εγκριση της τεχνικής μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου του οπως ειχε προ εγκριθεί απο την επιτροπή ποιότητας του Δήμου του οταν διαπίστωσε οτι χάνει την ψηφοφορία απέσυρε την Τεχνική μελέτη κατηγόρησε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου του οτι δεν εχουν κάνει καλή δουλειά και ετσι αναβλήθηκε εκ νεόυ η ψηφοφορία!!

Αυτο ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ..Δεν μπορεί ενας επενδυτής που εχει πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο που εχει καταθέσει φακελο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης που εχει κάνει τις προβλεπόμενες περιβαλλοντικές μελέτες ,που του εχουν υποσχεθεί ηδη τρεις κυβερνήσεις οτι θα ξεκινήσει να τον σταματάει ο Δήμαρχος παρανομώντας κιόλας και ξεπερνώντας την προθεσμία.Ετσι φέραμε σήμερα τροπολογία και αλλάζουμε το Νομοθετικό πλαίσιο οταν θα εχουμε επενδύσεις μεγαλες….. υψομετρικές μελέτες δεν θα βγαίνουν απο τις οικείους Δήμους αλλα απο το Υπουργείο Υποδομών!!!!

Πατήστε play στο video η στο Ηχητικό και ακούστε τη Δήλωση του Υπ.Ανάπτυξης κ.Αδ.Γεωργιάδη στο Real fm

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button