Τέλος η μετακίνηση επιβατών απο Ιταλία προς Ηγουμενίτσα

Στα πλαίσια των νεων μέτρων με προσχημα τον Κορωνοιό κόβουν την μετακίνηση ακτοπλοϊκή σύνδεση από και προς Ιταλία για επιβάτες με εξαιρεση των φορτηγών που μεταφέρουν εμπορεύματα και οσων εχουν την ελληνική Ιθαγένεια και θελουν να επιστρέψουν στη χώρα μας..Αυτη θα ειναι στο εξής η κατάσταση των αφίξεων στην Ηγουμενίτσα από Ιταλία..

Κανένα μέτρο ελέγχου ομως δεν υπάρχει στην αφιξη στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας ουτε στην επιβίβαση στα Φερρυ μπόουτ από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα.

Διαβάστε συνοπτικά τα επιπλέον μέτρα που πήρε σημερα η Κυβέρνηση.Μετρα που μαζί με τα προηγούμενα μας φέρνουν πολύ κοντα στο ΚΡΑΧ .Την διαλυση της Οικονομίας  προετοίμαζαν απο χρόνια οι Σιωνιστές και η Νεα Τάξη πραγμάτων…Το σχέδιο τους υλοποιούν οι περισσότερες Κυβερνήσεις με προσχημα το ιό που εριξαν στη Κίνα.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ μεχρι τα νεώτερα που ειναι η πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας μας!! Δηλαδη η φυλάκιση μας!!!

1.Η διακοπή οδικών, θαλάσσιων και αεροπορικών συνδέσεων με Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, με εξαίρεση τη μεταφορά εμπορευμάτων και την είσοδο όσων έχουν ελληνική ιθαγένεια ή διαμένουν στην Ελλάδα.

2.Η διακοπή και της ακτοπλοϊκής μεταφοράς από και προς Ιταλία για επιβάτες. Συνεχίζεται η μεταφορά εμπορευμάτων.

3.Η απαγόρευση της πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων και ημερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια

4.Διακόπτονται οι αεροπορικές συνδέσεις με Ισπανία.

5.Επιπλέον των υπόλοιπων νομικών συνεπειών, θα επιβάλλονται πρόστιμα 5000 σε όσους δείχνοντας αντικοινωνική συμπεριφορά, παραβιάζουν τα μέτρα που ανακοινώνονται.

Εχουν γίνει συντονισμένες προσπάθειες με ξένες πρεσβείες ώστε η Ελλάδα να προμηθευθεί μάσκες τις επόμενες μέρες από χώρες που έχουν απόθεμα.

Διακόπτεται η λειτουργία των πολιτικών και βουλευτικών γραφείων των βουλευτών της ΝΔ.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πίεσε τηλεφωνικά τον Αρχιεπίσκοπο να κλείσει τις εκκλησίες
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επικοινωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και του έχει ζητήσει οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτητων μυστηρίων με τον ελάχιστο κόσμο. Το θέμα θα εξεταστεί σε αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου. Συζητήθηκαν επίσης τρόποι για την αποφυγή του συνωστισμού σε super market και λαϊκές αγορές.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button