Τέλειωσε πρόωρα ο συνδυασμός της Ν.Πανδή με καταγγελίες για υπονόμευση απο Γαλιατσάτο-Παυλίδη-Τόμπρο!!!

Συμφωνίες κάτω από το τραπέζι καταγγέλει η Νικολέτα Πανδή και τα βρόντηξε…Ο συνδυασμός της δεν κατάφερε να φθάσει στις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Κέρκυρας και τον εκλεισε μέσα στο Πάσχα.Η αδυναμία συγκρότησης ψηφοδελτίου και η υπονόμευση που δέχθηκε την έφεραν σε αυτό το σημείο όπως αφήνει να εννοηθεί  η ιδια στη σελίδα της στο facebook.

O συνδυασμός ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ δέχθηκε υπονόμευση απο τον Περιφερειάρχη κ.Θ.Γαλιατσάτο ,τον Βουλευτή κ.Παυλίδη και τον Συντονιστή του Συριζα κ.Τόμπρο!!!! Ολο το ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της..Ολοι αυτοί κατά την κ.Πανδη συνεργάζονται με το συνδυασμό του κ.Γ.Καλούδη ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ με αντάλλαγμα την υποστήριξη της εκλογής τους!!!!! Για να σώσουν και να διασφαλίσουν την εκλογή τους Γαλιατσάτος και Παυλίδης (???) με την συνέργεια του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Κερκυρας κ.Τόμπρου…

Άνοιξε μέτωπο -σύγκρουση η Νικολέτα Πανδη και ποιος θα το επουλώσει…Μάλιστα στην ανάρτηση της αναφέρει οτι για Γαλιατσατο -Παυλιδη και Τόμπρο  εμμέσως οτι είναι Υποκριτές -Προδότες (Ισκαριώτες) Τζάμπα μάγκες και χανούμισες που τους λυπάται!!!! Όσο για τις συζητήσεις τους σε Μυστικά δείπνα θα ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία σας!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close