Σ. Βλάχος: «Νοιώθω ντροπή που συμμετείχα σε αυτή τη Δημοτική Ομάδα».

blaxosΤην δική του απάντηση έδωσε ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Βλάχος, στο πλαίσιο της εκπομπής «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ», όσον αφορά τις χτεσινές αναφορές του Δημάρχου Kέρκυρας Κώστα Νικολούζου o οποίος ανέφερε ότι «Μην ξεχνάμε ότι είναι μία σειρά στελεχών όπου δημόσια έχουν διαφοροποιηθεί από την πρώτη μέρα, όπως για παράδειγμα ο κ. Βλάχος που είχε αντιδράσει για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου».

Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που ανεξαρτητοποιήθηκε από την αρχή τονίζοντας τα εξής: «Διαχωρίσαμε την θέση μας από την αρχή και αναφέρομαι σε εμένα τον Νίκο Γκούση και τον Αντώνη Γεωργόπουλο. Εμείς το κάναμε αυτό, γιατί τον Δήμαρχο δεν τον ενδιέφεραν τα προβλήματα της Κέρκυρας αλλά τα προσωπικά προβλήματα. Καταρχήν δεν έθεσα θέμα εγώ προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Καμία. Αυτό είναι ψέμα του Κ. Νικολούζου.

Αυτό που είχαμε πει ήταν να υπάρξει δημοκρατική λειτουργία στην Δημοτική Αρχή, αλλά αυτό δεν έγινε. Προσπάθησε να δημιουργήσει μέτωπα τα οποία δεν έχουν βγει σε καλό. Όπως είδαμε, την συνεργασία με τον κ. Ασπίωτη με το γνωστό αποτέλεσμα. Αν πάτε μια βόλτα από βορρά σε νότο θα διαπιστώσετε την άποψη της Κερκυραϊκής κοινωνίας. Δεν θα ασχοληθώ με φαινόμενα νεκροφάνειας, καθώς με αυτά δεν προσδοκάς την ανάσταση. Αλλά να ξέρετε ότι περιμένουμε να οδηγηθούμε σε μεγαλύτερα προβλήματα». 

Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι: «Αυτή την στιγμή η Δημοτική Αρχή εκφράζει μια κοινωνία που δεν κάνει τίποτε. Εμένα δεν με αγγίζει το »τίποτε», αλλά άλλους.  Εμείς κάναμε τον Κ. Νικολούζο, Δήμαρχο και κυρίως ο Αντώνης Γεωργόπουλος, αν δεν υπήρχε η δική μας συμμετοχή, δεν θα ήταν Δήμαρχος και θα έπρεπε να σεβαστεί τον κ. Γεωργόπουλο και όχι μετά από τρεις μήνες να ανεξαρτοποιηθεί, γιατί δεν άντεχε την συμπεριφορά αυτή.

Πραγματικά νιώθω ντροπή που συμμετείχα σε αυτή την ομάδα, καθώς εκ του αποτελέσματος δεν έχει γίνει κάτι θετικό στην Κερκυραική κοινωνία».

Corfunews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close