Συντροφοι στη τροφή στελέχη του Συριζα Κερκυρας..Μωραιτης(πρόεδρος συμβουλίου της ΠΙΝ) η σύζυγος(Μέλος ΝΕ Σύριζα) και ο υιός..

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ….ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΕΡΑ και ΧΡΗΜΑ….

Διαγωνισμός μεσα σε 7 ημερες για να προλάβουν όσοι ήξεραν….Ο συντάξας τις προκηρύξεις φωτογράφισε τη σύζυγο (Λαμπρινή Τσιρίδου) του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ,Μωραιτη Χρήστου  και του υιού του…Οικογενειακή υπόθεση ήταν να πάρουν 36.460 ευρω!!!!! Για να μην υπάρξει κάποιος άλλος στη σύντομη δημοσίευση ο συντάξας τις προκηρύξεις εβαλε ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ για να παράγει τυρί!!!! Ο γιός (Μωραίτης Μάρκος)  εχει γνώσεις Μουσικών Σπουδών δούλεψε σε Γραφείο Γενικού Τουρισμού  και τον επέλεξαν για κατασκευή ιστοσελίδας και καταγραφη κτηνοτροφικών εκμεταλεύσεων!!!!

Χαθηκαν οι κτηνίατροι οι παραγωγοί κτηνοτροφικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και βρήκαν τα κατάλληλα πρόσωπα στην οικογένεια Μωραίτη….Το πρόγραμμα ενέκρινε το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ που το συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια ιονίων Νήσων…..Για την οικογένεια ολα έγιναν Νόμιμα ….συμφωνα με δηλώσεις τους στο τοπικό τύπο.Ετσι μάθαμε πως με μουσικές σπουδές και με Πτυχιο Φιλοσσοφικής κάνεις το καλύτερο ΤΥΡΙ και φτιάχνεις ιστοσελίδες και καταγραφές κτηνοτροφικές εκμεταλεύσεις καλύτερα απο τους αρμοδίους κτηνοτρόφους και παραγωγούς τυριών!!!!

Η ΜΑΣΣΑ δεν έχει σύνορα και τα μέλη της ΝΕ του Συριζα το είδαν σας οικογενειακό βοήθημα και με τη βοήθεια του συνταξασα τις προκηρύξεις αποκλείστηκαν τα έμπειρα και υπεύθυνα άτομα και χρίσθηκαν  κατάλληλα τα Συριζόπουλα!!! Ολα με “νομινοφανείς” προκηρύξεις για να ενισχυθεί με 36 χιλιάδες ευρω η οικογένεια του Μωραίτη!!!!!

Ολα νόμιμα τα είδε και ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τόμπρος….Μπορούσε να τα δει αλλιώς? Τόμπρα τα πράγματα…αρκει να τρώνε οι σύντροφοι στη Τροφή!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ & ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΥΡΙΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ ΕΞΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΣΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΤΥΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!!

Παρακατω δειτε το δημοσίευμα απο το corfutvnews.gr

Στις 21 Ιουνίου‬ του 2018 ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ δημοσίευσε δυο προσκλήσεις ενδιαφέροντος για μίσθωση έργου.

Η πρώτη ζητούσε ένα άτομο με πτυχίο Φιλοσοφικής ΠΕ και αντικείμενο μεταξύ των άλλων «τη στήριξη και την εκπαίδευση των γυναικών και των νέων για την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών (παραγωγή και εμπορία τυροκομικών προϊόντων)».

Η δεύτερη αφορούσε ένα άτομο με απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΔΕ, με σύμβαση έργου με έδρα τη Κέρκυρα και μεταξύ των άλλων ζητούσε τη λειτουργία και επικαιροποίηση της ιστοσελίδας, την καταγραφή των συνθηκών των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων με τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίων και την λειτουργία του Κινητού Εργαστηρίου Δειγματοληψίας και λοιπά.

Ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις μόνο δυο άτομα, ένα στην πρώτη περίπτωση και ένα στη δεύτερη και η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε στην μεν πρώτη περίπτωση να αναθέσει το έργο στη κ. Λαμπρινή Τσιρίδου έναντι του ποσού 10.000 ευρώ με ΦΠΑ και στη δεύτερη περίπτωση στον κύριο Μάρκο Μωραίτη – Τσιρίδη έναντι του ποσού 26.460 ευρώ με ΦΠΑ.

Συμπτωματικά (;) το έργο ανατέθηκε σε συγγενικά πρόσωπα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Μωραίτη, δηλαδή στη σύζυγο και τον γιό του ..!!

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι τόσο ο κ. Μωραίτης όσο και η κ. Τσιρίδου είναι μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χ. Άνθης: ”Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες”

Ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χ. Άνθης που παρενέβη στην εκπομπή «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» υποστήριξε ότι σε αυτό το θέμα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

Όπως είπε: «Με έχει σοκάρει έχω υπηρετήσει τον θεσμό και την δημόσια διοίκηση και ήμουν ο πρώτος πρόεδρος του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου. Μια βασική αρχή που διέπει την δική μου λειτουργία είναι ότι θα πρέπει να κατέχουμε ανιδιοτελώς την λειτουργία μέσα στην δημόσια διοίκηση και την πολιτική. Σε ότι με αφορά ως πρόεδρος εγώ έχασα την θέση του Διευθυντή εκπαίδευσης και χρήματα από τον μισθό. Αλλά ήταν και είναι επιλογή μου. Είναι ένα θέμα που χρίζει διερεύνησης και απάντησης. Θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις τόσο ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, όσο και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button