Συνεχίζουν το ξεπούλημα της Χώρας.Κοψοχρονιά τα νησιά μας!!!!!

sail

ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!!

Ένα σημάδι που δείχνει σε ποιό βαθμό απελπισίας έχει περιέλθει η Ελληνική κυβέρνηση είναι κι αυτό δεκάδες ελληνικά νησιά στη Μεσόγειο στο Αιγαίο πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας.

Γι αυτούς που θέλουν να βουτήξουν σε καθαρό νερό σαν κρύσταλλο και να βολτάρουν σε αρχαιολογικά ερείπια ήρθε η ώρα να σπάσουν το κουμπαρά τους.Δεκάδες Ελληνικά νησιά εμφανίστηκαν να πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας.Κάποια κοστίζουν φθηνότερα κι από ένα σπίτι στο Λονδίνο.
Ο οικονομικός αναλυτής Michael Hudson  εκτιμάει ότι  το να καταφεύγεις σε τέτοια μέτρα απελπισίας δεν βοηθάει.«Μπορείτε να πουλήσετε 1000 τέτοια νησιά και να μην αποκομίσετε παρά 1 δις δολάρια.Έτσι αυτό δεν είναι παρά μια κουταλιά νερό στον προυπολογισμό» εξήγησε.Ανέπτυξε επίσης τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολη μια τέτοια αγοραπωλησία καθώς «ελάχιστα άτομα είναι αποφαισμένα να ζήσουν σε ένα νησί εγκαταλελειμμένο και το 90% των ελληνικών νησιών είναι άδεια».

Ο Hudson τόνισε ότι όταν αγοραστούν η κυβέρνηση μπορεί να βάλει ένα φόρο πάνω σε αυτά τα νησιά oπότε αυτοί που τα αγοράζουν θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν αυτούς τους φόρους κάτι που θα ρίξει ακόμη περισσότερο τις τιμές των νησιών.  

Michael Hudson

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close