Συνεχίζονται οι επιτυχίες και το κέρδος..

νετΈφυγαν ολες οι προβλέψεις και για σήμερα Παρασκευή στα μέλη.Ο σκοπός μας είναι τα κέρδη σε ολους.Το εχουμε πετύχει και συνεχίζουμε για ενα ακόμη Σαββατοκυριακο.Οι επιτυχίες μας είναι ολες δημοσιευμένες σε προηγούμενες αναρτήσεις.

σήμερα δώσαμε τριάδες που έχουν ισχυρή πιθανότητα επαλήθευσης καθώς για πρώτη φορα 5αδα .Αυτό το κάνουμε συνήθως μόνο τα Σάββατο αλλά σήμερα πιστεύουμε να βγει.Τα μελη να την ρίξουν παρολί και με ένα λάθος.

Επισης 4 Χινάρια έχουν μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης έστω και με σύστημα. Για να δουμε τι ψάρια θα πιάσουμε…Καλα κερδη..

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας ΒΕΤ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ είναι η ομάδα των ανθρώπων του Αθλητικού Τμήματος του Ράδιο Κέρκυρα 100,1 που λειτουργούσε από τον Δημοσιογράφο και υπ.Αθλητικών μεταδόσεων Χρόνη Προσαλέντη απο το 1988 έως το 2008. Μετά ως γνωστό το ραδιόφωνο άλλαξε ιδιοκτησία. Όλοι λοιπόν οι έμπειροι αθλητικοί συνεργάτες εδώ στη Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα είναι μαζί μας σ αυτή την ομάδα. Το αθλητικό teem με την εκπομπή Ραντεβού στα Γήπεδα είχε μεταδόσεις από όλες τις κατηγορίες τοπικό και επαγγελματικά πρωταθλήματα (Superliga, footballleague, Γ Εθνική κ.α) και περισσότερο στις κατηγορίες που έπαιζε και παίζει ο ΑΟ Κέρκυρα.

Ολα αυτά οι γνωριμίες μας και οι συνεργάτες μας μας δίνουν πληροφορίες που μετατρέπονται σε προβλέψεις και μαζί με νέους συνεργάτες στο χώρο του στοιχηματισμού βγάζουν αποτέλεσμα.

Αυτά τα λέμε για να ξέρετε ότι οι συνεργάτες μας θέλουν μαζί με εμάς να κερδίζεται κάθε μήνα ένα ποσό όσο γίνεται μεγαλύτερο και να μην χάνεται το κεφάλαιο σας.Σας περιμένουμε λοιπόν να κάνετε εγγραφή ως μέλη (Στην σελίδα μας (amazonios.net) πάνω αριστερά στη στήλη ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ) διαλέγοντας την αποστολή προβλέψεων σε 3 πακέτα.H αγορά των πακέτων γίνεται με δυο τρόπους: Τραπεζική κάρτα μέσω pay-pal  η pay-safe με αγορά από τα περίπτερα στη Χώρα μας.Επικοινωνια στο [email protected]

                      BOUKER       spiker 100,1     manager    betino     basker     bomber   driver   overakias sigourino

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close