Συναντήσεις και επαφές ο Γ.Τρεπεκλής με ανακοίνωση υποψηφίων ….

Μετα τη συγκέντρωση του στο Corfou Pallas o πρώην Δήμαρχος και εκ νεου υποψήφιος Γιάννης Τρεπεκλής  συνεχίζει να ανακοινώνει μεμονομένα ονόματα που θα συνεργαστούν μαζί του δίπλα στο σταντ σήμα και το Συνδυασμό Κέρκυρα να ζείς…Παράλληλα συνεχίζει τις επαφές του οπως η συνάντηση με το Σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, του συλλόγου των μονίμων κατοίκων της Παλαιάς πόλης, Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας κ.α

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ  απο τις Συναντήσεις….

Εδω στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας επισκέφθηκε με συνεργάτες του το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλήςτου συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» Γιάννης Τρεπεκλής, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την λειτουργία της δομής από τον Διευθυντή κ. Τηλέμαχο Γαβαλά . Μετα την συνάντηση ο κ.γιαννης Τρεπεκλής δήλωσε: Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα μεγάλο μάθημα ζωής όταν η θέληση, η επιμονή και η μεθοδικότητα γίνονται κινητήριες δυνάμεις για να ξεπερνιούνται και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Και για αυτό το μάθημα ζωής  αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της μονάδας και τους εκπαιδευτικούς για την υποδοχή και την ενημέρωση και να τους διαβεβαιώσω ότι από όποιο μετερίζι μας θέσει ο Κερκυραϊκός λαός θα είμαστε ένας ισχυρός και πιστός σύμμαχος στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν.

Εδω  με το Δ.Σ. του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης της Κέρκυραςκ. Νικόλαο Ολύμπιο, πρόεδρο, τον κ. Παναγιώτη Πέτρου, Αντιπρόεδρο, τον κ. Κωνσταντίνο Μπατά γραμματέα και τους  κ. Αλέξανδρο Μυρίλλα και Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, μέλη συζήτησαν  για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πόλης, ενός μνημείου της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO , ώστε να κρατηθεί η Πόλη ζωντανή ,φιλική και ελκυστική για τους κατοίκους της.

Εδω στη συνάντηση με το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν διεξοδικά για τα προβλήματα που τους απασχολούν και τον ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει διαχρονικά, τονίζοντας ιδιαίτερα, ότι μέχρι σήμερα είναι η μοναδική δημοτική παράταξη που ζήτησε συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Ο Γιάννης Τρεπεκλής από τη μεριά του, τόνισε προς τους εργαζόμενους ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. θα επανέλθει στο προσκήνιο το μεγάλων έργων στον τομέα των υποδομών και της ανάπτυξης, χωρίς να εγκαταλείψει και τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Όσον αφορά τους εργαζόμενους, τους διαβεβαίωσε, ότι αν οι πολίτες της Κέρκυρας επιλέξουν την παράταξη ’’Κέρκυρα να ζεις’’ ως τη νέα Δημοτική αρχή, θα είναι στο πλευρό τους στα δίκαια αιτήματά τους, όπως το έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close