Συναγερμός σε Εθνική διάσταση η καταστροφή όπως το 1922…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σαν σκάνδαλο χαρακτηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την κλήση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών του πρέσβη της Λιβύης στην Αθήνα, Maiza K.Y. Gzllal, στον οποίο αφού υπήρξε επίσημη διαμαρτυρία για την πρόσφατη συμφωνία Τουρκιάς Λιβύης για την χάραξη ΑΟΖ που καταργεί ακόμα και την Κρήτη, του δόθηκε διορία μέχρι την επόμενη Πέμπτη να γνωστοποιήσει το περιεχόμενο στης συμφωνίας ειδεμή θα απελαθεί.

Η Άγκυρα φέρεται αποφασισμένη, όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, να εφαρμόσει την συμφωνία και μάλιστα με δηλώσεις του ίδιου του Ερντογάν να αρχίσει γεωτρήσεις σε μια περιοχή όπου, όπως είναι γνωστό, έχουν αποκαλυφτεί τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα.

Η τουρκική προκλητικότητα προχώρησε και στο Σκοπιανό, με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου, που δήλωσε ότι η Τουρκιά θα αποκαλεί τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία.

Όπως φαίνεται το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα και εμείς έχουμε αφήσει τα σύνορα μας αφύλακτα για να εισβάλλουν χιλιάδες της πέμπτης τουρκικής φάλαγγας.

Το έχουν συνειδητοποιήσει οι κυβερνώντες, ότι μας οδηγούν σε νέα εθνική καταστροφή όπως το 1922 και ότι το γρηγορότερο πρέπει να σημάνουν εθνικό συναγερμό και να πάψουν να παίζουν θέατρο στα κανάλια ;;;

Και να μην ξεχνούν ότι το 22 έφερε…το εκτελεστικό απόσπασμα στο Γουδί.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button