Συμφωνία τελευταίας στιγμής η κατάσχεση ολόκληρου του ποσού των Τραπεζών

eyroTα γεγονότα ξεκίνησαν.Οι Τράπεζες έκλεισαν και άρχισε ο έλεγχος κεφαλαίων.60 ευρώ την ημέρα είναι το όριο αναλήψεων.Αναστενάζει όλη η Ελλάδα στα ΑΤΜ.Το ρευστό τελειώνει την Κυριακή.Οι Τράπεζες λογιστικά διαθέτουν 3,5 δις ευρώ αλλά ρευστό είναι 1,5 δις και το υπόλοιπο είναι λογιστική μορφή. Άρχισαν οι ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα.

Από τη Δευτέρα (μετά το δημοψήφισμα ) οι Ευρωπαίοι Δολοφόνοι με τους εδώ Γερμανοτσολιαδες της πολιτικής θα τραβήξουν το κεφάλαιο ότι ρευστό και σε λογιστική μορφή και οι Ελληνες θα τα κάψουν ολα.Ενα σενάριο δίνει λύση της τελευταίας στιγμής με υπογραφή συμφωνίας μετά από τον εκφοβισμό που περνάνε τα Μέσα Μαζικής αποβλάκωσης σε συνδυασμό με τις κλειστές τράπεζες για να προσπαθήσουν να περάσουν τα μέτρα χωρίς αντιδράσεις.

Ακόμη και αυτο να γίνει μην το πιστέψετε γιατί θα είναι προσωρινό και θα κρατήσει λίγες μέρες. Η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σταθεί με τετοια ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ μέτρα και θα έχουμε ίδιο αποτέλεσμα.Συνεπώς αν δεν υπάρξει συμφωνία τελευταίας στιγμής οι Τράπεζες από Δευτέρα θα είναι ΑΔΕΙΕΣ.

Θα γίνει κατάσχεση των ποσών που υπάρχει στο Τραπεζικό σύστημα….Αγγλικό δίκαιο υπέγραψαν τα πολιτικά λαμόγια και τα Συριζάκια δεν κατάργησαν με ένα Νόμο τα μνημόνια.

Αρα  μοιράσουν τη Χώρα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button