Συζητήθηκε στο ΣΤΕ το θεμα της χαβούζας Λευκίμμης

Φωτο εξω απο το ΣΤΕ την ώρα της εκδίκασης

Σήμερα συζητήθηκε  στο ΣΤΕ η αιτηση του Συλλόγου Αλευχιμον για τη χρήση της χαβούζας στην Λευκίμμη απο τον Σύνδεσμο Καθαριότητας , ενώ αύριο στις 16.00 είναι η συνάντηση των Λευκιμμιωτών με την πολιτική ηγεσία της χώρας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ηδη έχουμε την απόρριψη του αιτήματος εναπόθεσης δεμάτων σκουπιδιών στο οικόπεδο των αδελφατων στο Τεμπλόνι.Αν ακολουθήσει η λογική και εδω θα πρέπει να απαγορευτεί η χρήση της λακούβας στη Λευκίμμη….Στις τοποθετήσεις ακούστηκε ο ισχυρισμός και η αποδοχή οτι είναι παράνομη η χρήση αλλα ….Ο Δικηγόρος του Δήμου ανέφερε οτι η παραβίαση του Νομου είναι η μόνη λύση!!!!!! Ετσι θα τα λύσετε τα προβλήματα που οι ιδιοι δημιουργήσατε ? Δηλαδή με πολιτικές παρεμβάσεις και με χρήση βιας ? …Ειστε βαθιά νυχτωμένοι κ.Νικολούζο και Ασπιωτη….

Εξω από την αίθουσα εκδίκασης του ΣΤΕ

Το αλλά είναι θέμα του Δημου Κερκυρας και οσων διαχειρίζονται την αποκομιδή και εναπόθεση-διαχειρηση των απορριμάτων…..Θα πρέπει κάποια στιγμή να περάσουν στις σύγχρονες μεθόδους που υπάρχουν χωρίς να δηλητηριαζουν το περιβάλλον…

Η απόφαση θα δείξει πόσο ενδιαφέρει και τη Δικαιοσύνη  να προστατέψει το περιβάλλον απο τα πολιτικά παράσιτα που δουλεύουν για εργολαβικά συμφέροντα και οχι για το συμφέρον των κατοίκων….

Παρων ηταν στο Συμβούλιο Επικρατείας ο Προεδρος του Αλευχιμον κ.Σπύρος Πανδης ,κάτοικοι της Λευκίμμης και  Λευκιμιώτες του συλλόγου της Αθήνας.

Απο την Αθήνα Χ.Προσαλέντης

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button