ΣΥΓΚΡΥΟ ΔΕΝΔΙΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΤΣΗ: “ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…” !!!

Δηλώσεις και φλιναφήματα Δένδια την ώρα που απ’ οτι όλα δείχνουν η κυβέρνηση από το πρωί έχει καταπιεί τη γλώσσα της με τα όσα συνέβησαν στο εμπορικό κέντρο the MALL περιουσίας Λάτση. Τρεχάτε ποδαράκια μου με την ΝΔ να δείχνει τάχα ότι ενδιαφέρεται για την δημοκρατική ομαλότητα του τόπου εκτελώντας τις εντολές του ΔΝΤ και αναμένοντας προκηρύξεις από αντάρτικα πόλης που τους έχουν κάνει άνω κάτω.

Από την άλλη προβάλλεται έντονα το ερώτημα: Ποιους ευνοεί μια τέτοια κατάσταση ανωμαλίας από τη στιγμή που η ΝΔ ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει;
“Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξερράγη σήμερα το πρωί σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, δεν στόχευε μόνο το συγκεκριμένο κτίριο. Στόχευε τη δημοκρατική ομαλότητα, την κοινωνική ειρήνη και την προοπτική για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Η ώρα αυτή είναι ώρα κρίσης για όλους. Δεν αρκεί η φραστική καταδίκη του συγκεκριμένου συμβάντος. Απαιτείται απόλυτη απομόνωση της βίας και της τρομοκρατίας από τον πολιτικό κόσμο, χωρίς αστερίσκους και χωρίς υποσημειώσεις. Το μήνυμα πρέπει να είναι ένα: η Δημοκρατία μας ούτε πτοείται ούτε τρομοκρατείται”, μας είπε ο κ.Δένδιας. Μάλιστα. Η καρδιά της δημοκρατίας χυπάει στο αυθαίρετο του Λάτση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close