Στ. Χίος: ” σας καταγγέλω την ελληνική Δικαιοσύνη ” !!!

xios“AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ”

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς-εκεί όπου παραπέμφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του εφοπλιστή και εκατομμυριούχου-όπως λένε-μεγαλοεπιχειρηματία του τόπου, Ευάγγελου Μαρινάκη, μου απαγορεύτηκε να αναφέρομαι σε υποθέσεις και δικογραφίες του εν λόγω προσφεύγοντος. Η απόφαση ελήφθη από την ανεξάρτητη Πρωτοδίκη-Δικαστή Πειραιώς.

Ο κ.Μαρινάκης είχε προσφύγει -μέσω του συνηγόρου του Βασίλη Δημακόπουλου(πρώην ή και νυν, το αγνοούμε)συνηγόρου του καταζητούμενου(τρόπος του λέγειν)από τις ελληνικές αρχές, μεγαλοδοσίλογου της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκου και ζητούσε να σταματήσω να αναφέρομαι σε δικογραφίες που τον επλέκουν στην υπόθεση που διερευνά ο εισαγγελέας Κορρέας για τα “στημένα παιχνίδια”.  Από όσα με ενημέρωσαν οι συνήγοροι μου, η πρωτοδίκης ήταν “αμερόπληπτη, αντικειμενική και πάνω από όλα έδειχνε να αγνοεί το ονοματεπώνυμο, Μαρινάκης”.  Άρα εξακολουθώ να συντάσσομαι και να υπερασπίζομαι την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τις αποφάσεις της.

Στον κ.Μαρινάκη ως επίλογο(μέχρι τις 9 Δεκεμεβρίου που θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα μετά την προσωρινή διαταγή), θα του θυμίσω κάτι που είχε πει ο συνάδερφος του-μύθος του εφοπλστικού κόσμου, καθηγητής Στρατής Ανδρέαδης(ελπίζουμε να τον έχει ακουστά ο κύριος Μαρινάκης). Όταν ο Τύπος άρχισε να του την “πέφτει” για τα τότε γνωστά σκανδαλα και τις διαπλοκές με τη Χούντα, ο Ανδρέαδης εισήχθη στον Ευαγγελισμό, λέγοντας: “Καλύτερα να κάνεις τον άρρωστο σε τέτοιες περιπτώσεις παρά να τα βάζεις με τους δημοσιογραφους που αποκαλύπτουν κάτι που δείχνει ότι στην αυτοκρατορία κάτι δεν πηγαίνει καλά”.

Αυτά λοιπόν κύριε Μαρινάκη. Εις το επανιδείν…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ , ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, όπως θα έλεγε και ο μεγάλος και αμίμητος Τζίμης Πανούσης…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close