Στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατι δεν φέρνουν το θεμα πλοίου στα Διαπόντια οι Αντιδήμαρχοι?

Τι αλλο περιμένουν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Ερεικουσας,Μαθρακίου και Οθωνων  για να φέρουν κατεπείγον το θεμα της δρομολόγησης πλοίου στην γραμμη των Διαποντίων?

ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ χωρις πλοίο στα Διαπόντια νησιά και δήλωναν χθες οτι έκαναν τα πάντα και το Υπουργείο δεν αυξανει την επιχορήγηση για να υπάρξει πλοιοκτητικό ενδιαφέρον…Βεβαια ολο αυτο το διάστημα έλεγαν στους κατοίκους να βολευτούν με ενα ποταμόπλοιο που δεν εχει δυνατότητα μεταφοράς Φορτηγων και μηχανημάτων εργου ουτε ολόκληρης της τροφοδοσίας των Νησιών….Οι θεσεις τους άλλαζαν ανάλογα με τις πιέσεις και χθες μας ειπαν οτι έκαναν τα πάντα

Τα Διαπόντια ανήκουν στο ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ….Γιατι δεν εχετε ζητήσει εκτακτη συνεδρίαση για το θέμα και ψηφισμα ωστε να κατατεθεί αυτο το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας?

Γιατι δεν ζητατε απο κοινου αυξηση της επιχορήγησης για να βρεθεί πλοίο?

Ετσι αλλα υποστηρίζει η Νονη Μαστορα στο Σ.Α.Σ και αλλα ο Λουκανάρης…Που ειναι η ενοτητα που επρεπε να υπαρχει μεταξυ των τριων Αντιδημάρχων? Ποιος ειναι ο σκοπός και ευθυνη αυτης της θεσης που κατέχετε?

Και οι τρεις ηταν παρόντες στις υποσχέσεις του Υπουργου κ.Κουβελη παρουσία  των Βουλευτων κ.Παυλίδη και Βακη…Τι εκαναν οι τρεις Αντιδήμαρχοι μεχρι σημερα εκτος καποιας επιστολής χωρις αντίκρυσμα?

Ζητησατε συνάντηση και συσκεψη με τους Βουλευτες της Κερκυρας….Ζητησατε εκτακτη συνεδρίαση Δημοτικου Συμβουλίου με την παρουσία των Βουλευτων?

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…και αφήνετε τους κατοίκους τριων νησιών να μην εχουν συγκοινωνία ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ τώρα…δεν ηταν ξεκάθαροι..Δεν απαίτησαν αύξηση της επιχορήγησης αλλα δέχθηκαν προσωρινές λύσεις απο εναν πλοιοκτήτη που εχει τις ψεύτικες υποσχέσεις παιχνιδάκι…

Τρια ακριτικά νησιά στρατηγικής σημασίας για τη Χωρα μας τα έχετε εγκαταλείψει..ενω είναι υποχρέωση του Κράτους να τους εχει γραμμή με οποιο κόστος….Επίσης ποτε θα ζητηθεί να μετακινηθούν 5 μετρα οι πέτρες της Μπουκας στο Μαθρακι για να μπαίνει μεγαλύτερο πλοίο?

Για τα σκουπίδια πληρώνουν απο 10.000 ευρω μέχρι 16.000 το καθε δρομολόγιο στον Μαρκεζίνη .Για τη κανονική γραμμή κοστολόγησαν 5.100 το δρομολόγιο…Τα σκουπίδια έχουν μεγαλύτερη τιμη μεταφοράς απο τους κατοίκους..

 

Αυτο έχετε κάνει πράξη.Μονο  φωτογραφίες με το Τσίπρα βγάζετε …Τη κυβέρνηση εχετε? Ουτε να τον ενημερώσετε για αυτή τη κατάντια δεν μπορείτε? Ειστε και κυβερνητικοί!!!

Και όμως υπάρχουν πλοιοκτήτες που με 6 – 7 χιλιάδες το δρομολόγιο μπορούν να φέρουν μεγάλο πλοίο και τους αποτρέπουν τα “παιχνίδια” με τους εκλεκτούς πλοιοκτήτες με τα σκουπίδια  και τα ποταμόπλοια τους…

Χ.Π

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close