Μητσοτάκης και Θεοχάρης γελάνε για τη διάλυση του Τουρισμού στην ομιλία του στο ΣΕΤΕ.(video)

Δηλώνει 12μηνη επιτυχία για την Κυβέρνηση του με σημαντικές τομές!!!!!!!!!!!

Ένας υπάλληλος της Μερκελ και του Βερολίνου αυτοικανοποιειται με τη δηθεν επιτυχία της Κυβέρνησης του που υπακούει στο ΣΟΡΟΣ τον Bill Gates και σε όλα τα Παρανοϊκά Ναζιδια για την μείωση του Πληθυσμού..Ενας ντήλερ του Εμβολίου BILL GATES…Kατέστρεψε την Οικονομία και αυτο συγχαίρει την Κυβέρνηση του..ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΣΤΕΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ..Δείτε το video να το διαπιστωσετε..

Δείτε τον  στη προχθεσινή παρουσία του στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ..Ακούστε τι αυτοικανοποίηση βγάζει λες και τελείωσε στο Κρεβάτι …

Έχει λέει 12 μηνη επιτυχία με αποτελεσματική κυβέρνηση που έφερε σημαντικές τομές με αίσθηση αισιοδοξίας έχουν αρετές παρά τις δυο κρίσεις ...

Τι πίνει για να λέει αυτές τις ανοησίες???

Το οξύμορο σχολίασε και πάλι ο Μητσοτάκης  ότι ο χώρος που μίλησε (Αεροδρόμιο) θα ήταν γεμάτος με Τουρίστες αλλά σήμερα που μιλάω είναι άδειος!!! Και ποιος το έκανε αυτό Κυριάκο ο Μπούμπης το καναρινάκι η ο ίδιος που αυτό κηρύττεις επιτυχημένη την διακυβέρνηση σου?

Δείτε πως γελάνε μαζί με τον Χάρη Θεοχάρη για το κατάντημα της Χώρας και τον ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ  του Τουρισμού….Πάλι δεν πήρε τα χάπια του..

Από το Καλοκαίρι που δεν είναι εποχή έφθασε στη σπορά που θα φέρει τον ήλιο  από την άνοιξη του 21…ΔΩΣΤΕ του τα ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ….Γελάνε που κατέστρεψαν τη Χώρα και ρουφάνε τις αποζημιώσεις τους …. δουλεύοντας  ψιλό γαζί όσους ασχολούνται με τον Τουρισμό..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button