Στη Κρητη παραδόθηκε σημερα Οδικός αξονας και στη Κερκυρα Υποάξονας

Παρουσία του  Υπουργού  Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη εγινε σήμερα η παράδοση του έργου ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Κρήτης Χερσόνησος – Γούρνες. Πρόκειται για ένα έργο ύψους 50 εκατ. ευρώι το οποίο αποδίδεται στην κοινωνία της Κρήτης, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών.

Ο Οδικός αξονας  ΒΟΑΚ έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού αυτοκινητοδρόμου με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στηθαίο και ΛΕΑ. Η επαναφορά της κυκλοφορίας στον Βόρειο Οδικό Άξονα, του νότιου κλάδου από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο  πραγματοποιηθηκε σήμερα  στις 12.00 το μεσημέρι.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, στη συνέχεια, θα επιθεωρησε το οδικό έργο Ηράκλειο – Μεσαρά, το οποίο θα παραδοθεί στο τέλος Απριλίου.

Στην Κρητη κομμάτι κομμάτι ακομη και σε αργούς ρυθμούς παραδίδεται ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ…Στην Κερκυρα ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ηταν τμήματα ενός παλαιολιθικού σκελετώματος για να φάνε το έργο μικρές εταιρείες …Εργο δρομων με παρακάμψεις φίδια με εκατοντάδες καντήλια απο τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους και άλλων που σακατεύτηκαν…και βέβαια πολυ μακριά απο ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.Στον δηθεν οδικό άξονα της Κέρκυρας ταξιδεύεις με δική σου ευθύνη…Παρtε και μια φωτογραφία για γεύση απο Κέρκυρα…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button