Στη Βουλή η μήνυση κατά Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια και Κουτζαμάνη από τον γιατρό Δημήτρη Αντωνίου για το βίντεο Μπαλτάκου

Διαβιβάστηκε σήμερα στην Βουλή η μήνυση του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου από την Χαλκίδα κατά του πρωθυπουργού Σαμαρά, των υπουργών Δένδια, Αθανασίου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Η μήνυση βασίζεται στο βίντεο Μπαλτάκου για την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, όπως παραδέχτηκε στον Ηλία Κασιδιάρη.

Τα αδικήματα, τα οποία προσάπτονται στους σκευωρούς είναι αυτά της Εσχάτης Προδοσίας, Κατάχρησης Εξουσίας, Παράβασης Καθήκοντος, Σύστασης και Συμμορίας, Νόθευσης εκλογών, Ψευδορκία, παρασιώπηση εγκλημάτων και πολλά άλλα.

Μάρτυρες στην εν λόγω μήνυση καλούνται ο Τάκης Μπαλτάκος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής , Ηλίας Κασιδιάρης και ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

Είναι πασίδηλο πως η κοινωνία και ο νομικός κόσμος έχει φρίξει με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα οι ενορχηστρωτές της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας στην Ελλάδα θα λογοδοτήσουν.Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close