Στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ξανά οι αγωνιστές κάτοικοι της Λευκίμμης για να εμποδίσουν απόφαση να θάψουν τα δέματα σκουπιδιών στο ΧΥΤΥ.

Η Δημοτική Αρχή Κερκυρας περνάει σε νέα επίθεση κατά των κατοίκων της Λευκίμμης με τροποποίηση της ΑΕΠΟ έτσι ωστε να βγάλουν απόφαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 να θάψουν τα δέματα σκουπιδιών στη Λευκιμμη.Τα ανωτέρω προκύπτουν απο έγγραφο της Επιτροπής Ποιότητας Του Δημου Κέρκυρας που σας παραθέτουμε..

Μετα την ανακάλυψη της μεθόδευσης αυτης ο Πολιτιστικός Συλλογος Αυλέχιμον ανάρτησε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κέρκυρας με πρόεδρο τον κύριο Μπαλή Βασίλειο Άρη, νοιάζεται για την ποιότητα ζωής των Λευκιμμιωτών! Καθώς λοιπόν συνειδητοποίησαν ότι τα επιχειρήματα απομάκρυνσης των δεμάτων έχουν ισχυρή νομική βάση, ξαφνικά συνειδητοποίησαν πως η τελευταία Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων ( Ιουν. 2018) δεν είναι η κατάλληλη και έτσι ως κατεπείγον, επιθυμούν να επαναφέρουν αυτήν του 2017 που αναφέρεται σε ταφή των δεμάτων . Το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Λευκιμμιώτες ο αγώνας μας συνεχίζεται!!
Θα τους επιτρέψουμε να θάψουν το μέλλον μας και αυτό των παιδιών μας;

Οι αγώνες των κατοίκων της Λευκίμμης συνεχίζονται και η Δημοτική αρχή αντι να  ξεκινήσει άμεσα κατασκευή σύγχρονου εργοστασίου που δεν θα υπάρχει υπόλειμμα και δεν θα χρειάζεται ΧΥΤΥ κατασπαταλά το Δημόσιο χρήμα μοιράζοντας 650 εκ.ευρω για να της υποδείξουν και ΜΟΝΟ που θα ανοίξει νέα τρύπα (ΧΥΤΥ) στη Κερκυρα..Ποια θα είναι η επόμενη θέση για νέα δηλητηρίαση του Περιβάλλοντος για να κερδίσουν κι αλλα εκκατομυρια τα Εργολαβικά συμφέροντα που συνεργάζονται με τη Δημοτική αρχή.

Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνει και ο πιο αδαής το βρώμικο παιχνίδι τους και οτι δεν τους νοιάζει η νέα τεχνολογία και η λύση αλλά πως θα κατασπαταλήσουν εκατοντάδες εκατομμύρια για ΧΥΤΥ και εργοστάσια που θα αφήνουν υπόλειμμα γιατί αυτό τους βολεύει…

Στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΚ ετοιμάζονται κεκλεισμένων των θυρών και με Αστυνομική φρούρηση από οτι πληροφορίες έχουμε να κάνουν την ενημέρωση που ανέβαλε ο Δήμαρχος κ.Νικολούζος στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου όταν μέσα εισήλθαν οι κάτοικοι της Λευκίμμης και του Τεμπλονίου…Η κλειστή σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου…

19 και 22 Φεβρουαρίου θα είναι ήμερες κινητοποίησης και για Λευκίμμη (ετοιμάζουν Τάγμα Μάχης)  και για Τεμπλόνι….Σε 20 μέρες ξεκινά η Τουριστική περίοδος και μάλλον θα ζήσουμε ξανά τα ίδια με χωματερές στους δρόμους  και με τη διάλυση της Οικονομίας και του Τουρισμού στη Κέρκυρα.Δεν τους ενδιαφέρει η λύση αλλά μόνο η ΜΑΣΑ…

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close