Στην Ιταλία γίνεται επανάσταση .Η αστυνομία ενώθηκε με τους διαδηλωτές…

 

Kανένα βοθροκάναλο εν παρουσιάζει τι γίνεται από χθές στη Ιταλία..κανείς δεν ανεφέρει τι  συμβαίνει .Και όμως οι Ιταλοί σηκώθηκαν από το καναπέ τους ,οχι σαν εμάς τους Ελληνες, και όλα τα κινήματα ενώθηκαν κάτω από την ομπρέλα του κυημάτων των ”Forconi” έχουν  ξεχυθεί σε  όλες τις πόλεις της χώρας τους για να μπλοκάρουν την ψήφιση του προϋπολογισμού που έρχεται όπως σε εμάς από τη Τρόικα στα ντόπια υπαλληλακια που λέγονται ¨κυβέρνηση” και  είναι οι προδότες και τα ξεπουληταρια σε Ιταλία ,Ελλάδα και σε άλλες Χώρες.. 

Γίνεται χαμός και η αντίσταση  είναι διαρκείας, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν , έχουν καταλάβει σιδηροδρομικούς σταθμούς και  Πολυεθνικές.Επίσης κατέλαβαν και τον  Εθνικό Οργανισμό είσπραξης Equitalia.

Το σημαντικότερο είναι ότι το πλήθος ενώθηκε με την  Αστυνομία που έβγαλε τα κράνη… και έγιναν ένα σώμα αντίστασης  με τους διαδηλωτές. 

Τα βοθροκάναλα και οι εδώ προδότες και μνημονιακά σκουλήκια δεν παρουσιάζουν όσα συμβαίνουν στην γειτονική μας Ιταλία  για να μην ξεσηκωθεί ο Ελληνας .

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ  από το καναπέ και να γινει κατανοητό οτι  μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close