Στα νύχια των αριστερο-κατσαπλιάδων και Σταλινο-εθνομηδενιστών η Λευκίμμη

SASAΈνα πανέμορφο λιμάνι μας στα Νότια της Κέρκυρας, (το Ομηρικό νησί των Φαιάκων) κραυγάζει γοερά με απόγνωση για βοήθεια με αγωνία και ζητά την συμπαράσταση μας για να σώσει ότι μπορεί, από τα νύχια της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας που μας κυβερνά, καθώς και όλη η περιοχή της Λευκίμμης. διότι στοχοποιήθηκαν προφανώς από  την Κυβέρνηση και υπέρ των Αριστεροδεξιοπασοκονεοδημοκρατο εφοπλιστών, για να εξοντωθούν από κάθε άποψη! Πολλά τα λεφτά Πατριώτη! Και το χρήμα δεν έχει Πατρίδα! Αργύρια, δαρεικοί και δις ευρώ στην ποδιά των εθνοκτόνων εφοπλιστών και κάθε λογής συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων, τοπικών και μη!

Πρωθυπουργός, Υπουργοί και τοπική αυτοδιοίκηση, σε αγαστή συνεργασία καταστρέφουν με προφανή αιτία, μια πανέμορφη περιοχή! Ο αγώνας των κατοίκων από το 2005 έως σήμερα κρατεί και διατρανώνεται, παρά τα θύματα και τις αντιξοότητες, ακόμη περισσότερο! Είναι αποφασισμένοι! Θα χαθούν ζωές, θα χυθεί αίμα! Αριστεροφασίστες της κακιάς ώρας, θα σας συντρίψουμε με κάθε κόστος! Δεν θα περάσει ο φασισμός! Δήμαρχε Νικολούζο, άθλιο δεκανίκι της Κυβέρνησης, θα πάρεις ότι σου αξίζει! Τη μάνα σου σκέφτομαι, που με το γάλα της σε ανάθρεψε ως Έλληνα και θα ντρέπεται για σένα! Κάτω τα χέρια από την Λευκίμμη! Ξεκινάμε πανελλαδική και παγκόσμια σταυροφορία! Είστε οι σταυροφόροι παπικολατίνοι που το 1205 αλώσατε το Βυζάντιο! Οι Φεουδάρχες που βράζατε τα δερματόδετα βιβλία της πόλης για να τα φάτε, γιατί νομίζατε ότι είναι τροφή!

Την προδοσία καθάρματα και υπολείμματα του συμμοριτοπόλεμου, πολύ αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!Είστε παιδιά και του Χίτλερ, που είπε ότι, σε κάθε χώρα που κατακτούμε, υπάρχουν πολλά πρόθυμα καθάρματα που θα συνεργαστούν μαζί μας, για πλούτο και εξουσία! Είστε ο εφιάλτης των Θερμοπυλών, οι Τσολάκογλου της κατοχής! Όταν επικρατήσουν άνθρωποι των ιδεών μου θα λογοδοτήσετε! Θα είμαστε αμείλικτοι, θα πληρώσετε για όλα! Αρκετά ανεχτήκαμε εθνοπροδότες, απάτριδες, εθνομηδενιστές, άθεοι και άθρησκοι! Παραθέτω παρακάτω αυτούσια την μαρτυρία της κυρίας Σοφίας Φοίφα, που θα σας συγκλονίσει!  «Μολών λαβέ» και με την βοήθεια του Θεού θα αποδώσουμε δικαιοσύνη! Ζήτω η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΕΥΚΙΜΗ!

ΣΟΦΙΑ ΦΟΙΦΑ από την εμπόλεμη ζώνη!

«Η περιοχή είναι δασώδης. Με πλούσιο ελαιώνα Και υπόγεια νερά. Η τοποθεσία της χωματερής είναι ενδιάμεσα από δύο ποτάμια, δεκάδες πηγάδια, και σε μικρή απόσταση από το λιμάνι Λευκίμμης. Υπάρχει τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο στα τρακόσια μέτρα με 900 κλίνες και 200 Εργαζόμενες οικογένειες. Στα 400 m είναι ο οικισμός Νεοχώρι και ο Κάβος, παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, που είναι ο οικονομικός πυρήνας του χωριό και ξεκινάει στο χιλιόμετρο. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγροτική Καλλιέργεια. Το Πλησιέστερο σπίτι είναι στα 200 m. Τη δεκαετία του 90 πουλήθηκαν οικόπεδα στα Μεσοραχια Από περίπου πέντε ιδιοκτήτες από το Δήμο. Τότε υπήρχε το σχέδιο ΧΥΤΥ Βορρά, ΧΥΤΥ Μέσης και Σταθμό μεταφόρτωσης Νότου.

Με αυτή την προϋπόθεση πουλήθηκαν τα οικόπεδα αλλά στην πορεία αλλάχτηκαν τα σχέδια και μιλούσαν για ΧΥΤΑ Νότου. Τότε υπήρχε περιφερειάρχης από το βορρά και κατά πάσα πιθανότητα από ότι φημολογείται αυτός μπλόκαρε το σχέδιο γιατί δεν ήθελε να γίνει χαβούζα ο Βορράς. Χρηματοδοτήθηκε με λεφτά απ’ την ευρωπαϊκή ένωση και 4 εκατομμύρια για να γίνει το έργο. Όταν ο κόσμος της Λευκίμμης αντιλήφθηκε τι πρόκειται να γίνει το 2005 άρχισε η αντίσταση. Το 2008 όταν ολοκληρώθηκε το έργο ήταν έτοιμα Για λειτουργία ήρθαν 15 διμοιρίες των ΜΑΤ 28 Μαΐου 2008 με Αποτέλεσμα Πολλούς τραυματισμούς και ένα θάνατο μιας 44 χρόνης εγκύου γυναίκας με τετράχρονα τότε δίδυμα. Η αντίσταση καλά κράτησε με αποτέλεσμα να μην Λειτουργήσει το έργο. Το 2013 σε περιοδεία του τότε του Τσίπρα ήρθε στην Λευκίμμη και υποσχέθηκε ότι το παράνομο έργο δεν θα λειτουργήσει ποτέ και ότι δεν θα πέσει ούτε χαρτοπετσέτα. Όταν ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Νικολούζος ήρθε στην Λευκίμμη υποσχέθηκε το ίδιο. Στις εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ πήρε 62% στην Λευκίμμη. Πριν τελειώσει τη θητεία του ο προηγούμενος δήμαρχος είχε έτοιμο το σχέδιο για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ όταν ήρθε ο Νικολούζος κατάργησε το πρόγραμμα αυτό γιατί είχε όραμα και Ήθελε με δημόσιο χρήμα γίνει το έργο. Μέχρι στιγμής έχει κοστίσει η διαχείριση απορριμμάτων τετραπλάσια από ότι είχε προγραμματιστεί και με την ίδια από τις 26 Ιουνίου λειτουργούν το παράνομο ΧΥΤΑ που πήραν λόγω έκτακτης ανάγκης της Κέρκυρας προσωρινή άδεια. Πήρε προσωρινή αδειοδότηση χωρίς νερό, Χωρίς ρεύμα, Και χωρίς πρόσβαση. Ούτε ο δρόμος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Με 15 διμοιρίες ΜΑΤ Λειτουργούν το παράνομο ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ Τα ματ είναι μόνιμα στους δρόμους μας και έχουνε διαταγές να μας βρίζουν και ακόμα να χτυπήσουν. Μας μολύνουν την γη Με αποτέλεσμα την οικονομική και οικολογική καταστροφή της περιοχής για κάποια κρυφή ατζέντα και θα δείξει στο μέλλον. Ένα τέτοιο έργο απαιτεί κοινωνική συναίνεση η οποία δεν υπάρχει στην περιοχή. ο κόσμος της Λευκίμμης και του Νότου είναι αποφασισμένος να αντισταθεί γιατί δεν φοβάται την αστυνομική τρομοκρατία αλλά τον καρκίνο στα σπίτια μας. Η μόνη λύση είναι μία ολοκληρωμένη διαχείριση και εντατική ενημέρωση για ανακύκλωση. Χρειάζεται Κέρκυρα με την ανάπτυξη την τουριστική και τους πολλούς κατοίκους μία σύγχρονη μονάδα και για το μεσοδιάστημα μέχρι να χτιστεί Να μεταφερθούν τα Απορρίμματά σε νόμιμο αποδεκτή απέναντι. Δεν μας ικανοποιεί να φορτώνουμε τα σκουπίδια μας σε άλλους αλλά έτσι που τα έχουν καταφέρει δεν έχουμε άλλη επιλογή τώρα. Ο σύλλογος Αλευχιμον Που είναι ακομμάτιστος παλεύει να σώσει την περιοχή. Δεν υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη Γιατί αν πάρει έκταση το θέμα θα τους χαλάσει τα σχέδια. Σε κάθε ειρηνικό συλλαλητήριο που γίνεται τα ματ προκαλούν και γίνονται συλλήψεις χωρίς κατηγορίες σε άτομα που απλώς ήταν στο δρόμο. Έχουν εντολές μαρτυρούν οι συλληφθέντες χωρίς κατηγορίες! Είναι άδικο αυτό που γίνεται αλλά η αντίσταση θα κρατήσει. Τα ματ έχουν κόστος 30.000 και πάνω την ημέρα. Αλήθεια, έχουμε λεφτά και για να βάλουμε λάμπες σε κολώνες Η να κλείσουμε λακκούβες στους δρόμους; Πρώτη φορά αριστερά και ελπίζουμε τελευταία!

Αυτή τη στιγμή εκτελέστηκαν παράνομα εργασίες για ηλεκτροδότηση και υδροδότηση για να μπορέσουν να πάρουν άδεια για χωματερή. Στην λίμνη που είναι στον Χ.Υ.Τ.Υ. ρίχνουν τα σκουπίδια ανεξέλεγκτα Μπάζωσαν το σημείο που αναβλύζει το νερό και τοποθετούν πάνω δέματα σύμμεικτων σκουπιδιών προκειμένου να μην φαίνεται το νερό. Τα δέματα που υποτίθεται ότι είναι υπολείμματα είναι τα περισσότερα σκισμένα και σύμμεικτα και η μυρωδιά τους αφόρητη. Εισαγγελέας δεν επεμβαίνει. Όταν ήρθαν τα ματ φρόντισε ή φρόντισαν να πάρει άδεια. Όπως άδεια έχει και τώρα που γίνονται μηνύσεις κατά του δημάρχου και άλλων υπευθύνων και δεν μπορεί να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Και την Δευτέρα πάλι θα γίνουν παράνομες εργασίες για ηλεκτροδότηση. Δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει ούτε καν βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων. Ζήτησα από αρκετούς να στείλουν εισαγγελέα εκτός Κέρκυρας να επιληφθεί του θέματος αλλά …. Την προηγούμενη Κυριακή έγινε ένας περίπατος από τους κατοίκους στα χωράφια με σκοπό να φτάσουν στον Χ.Υ.Τ.Υ.. Όχι μόνο δεν άφησαν τα ματ τον κόσμο να περάσει αλλά έκαναν χρήση χημικών και δακρυγόνων με αποτέλεσμα ένας στο νοσοκομείο και δυο στο κέντρο υγείας εκ των οποίων ένα δεκάχρονο παιδί. Και ο Νικολούζος είπε ότι οι κάτοικοι έβγαλαν καραμπίνες, ψέμα ασύστολο. Αύριο Κυριακή έχουν πάλι συγκέντρωση οι κάτοικοι, αποφασισμένοι και πιο δυνατοί. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Ελευθερη πατρίδα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button