Στα “μουλωχτά” συνεδρίαση του ΔΣ για να μην το μάθουν στη Λευκίμμη.Στις 13.00 ενημέρωσαν τους επικεφαλείς και ΔΣ

ΝΕΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟ (Δήμαρχο)  και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.Μ (Προεδρο ΔΣ).

DS-Maria-MouzakitiΥπο τον φόβο να βρεθούν πολίτες στη συνεδρίαση αποφάσισαν να συνεδριάσει το Πρωτο Οργανο του Δημου (όπως το αποκαλεί η Πρόεδρος του Μ.μουζακιτη) και ειδοποιούσαν τους επικεφαλείς των συνδυασμών στις 13.00 το μεσημέρι να προσέλθουν σε μια ώρα για να δώσουν νέες εργολαβίες για την αποκομιδή σκουπιδιών…

Το συμβούλιο ξεκίνησε στις 14.30 μεσα σε ένταση και αποχωρήσεις αφού ο Γ.Τρεπεκλης και Μ.Υδραίου διαμαρτυρήθηκαν για το ξαφνική προσκληση.Η Παράταξη του Μπ.Χαραλάμπους δεν προσήλθε διότι  δεν έβαλαν θέμα που έχει αιτηθεί για τα ΜΑΤ στη Λευκίμμη και η δια ροπάλων  λειτουργία της Χωματερής.

Δεν θα σου κάνω φροντιστήρια πως συνεδριάζει το ΔΣ  .Στα σαλόνια που ειστε κλεισμένη εξυπηρετείτε συμφέροντα ειπε ο Γ.Τρεπεκλης στη πρόεδρο του ΔΣ  κ.Μαρία Μουζακίτη και απεχώρησαν όπως και ο συνδυασμός της Μερόπης Υδραιου διότι όπως είπε  έχουμε ζητήσει να συζητηθούν θέματα.

Η συνεδρίαση διεκόπη  για λίγο και ξεκίνησε μετά απο 2 ώρες!!!!!! αφού ο Δήμαρχος παρακαλούσε και εκλιπαρούσε τη Μερόπη Υδραίου να γυρίσει πίσω για να περάσουν οι νέες εργολαβίες..και με νέα ημερήσια διάταξη!!!

Ανεξήγητο γιατί είναι η επιστροφή της Μερόπης Υδραιου στο ΔΣ στις έξη το απόγευμα να γίνει το ΔΕΚΑΝΙΚΙ του Δημάρχου…ψηφίζοντας τις αναθέσεις!!! και να δοθούν αρκετές χιλιάδες ευρω σε εργολάβους που θα πληρώσουν οι Δημότες στα Δημοτικά τέλη…Η αποκομιδή εχει καταρρεύσει και σε λίγο καιρό ίσως και ο ιδιος ο Δημαρχος απο τον αυταρχισμό που ακολουθεί..

Σήμερα επίσης είχαμε μια ακόμη παραίτηση μέλους του Συνδέσμου Καθαριότητας που ακολούθησε την παραίτηση Ασπιωτη. Πρόκειται για την κ.Λαμπουρα..

Την ίδια στιγμή όλη η Κέρκυρα έχει αμάζευτα σκουπίδια και έχει μετατραπεί το νησί σε ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button