Στάση πληρωμών να φύγουν τα λαμόγια και οι τοκογλύφοι.Για να απελευθερωθεί η Χώρα

Η μόνη απεργία διαρκείας που έχει πολιτικό νόημα είναι η αυτή του φορολογούμενου.Για το λόγο αυτό οι αριστεροί παπαγάλοι τρομοκρατούν τους πολίτες φωνάζοντας «Έρχεται ο Μεγάλος Αδελφός της Εφορίας – Δεν θα ξεφύγει κανείς.Μόνο με Γενική Απεργία Διαρκείας και παύση πληρωμών στην Εφορία πέφτει το αληταριό που συνεργάζεται με την Τροικα.

Η κατάρρευση της κυβερνήσεως θα προκληθεί από την αδυναμία αλλά και την άρνηση των πολιτών να ανταποκριθούν στα συνεχή και αυξανόμενα φορολογικά χαράτσια που μας επιβάλει η κυβέρνηση Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Μέσα στο στο Β’ εξάμηνο του 2013, οι πολλοί, οι πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν στις αρχές κατοχής 10,550 δισ. Ευρώ, χώρια ο ΦΠΑ, οι ασφαλιστικές εισφορές και οι προκαταβολές κερδών.

Από τη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων περιμένουν 5,2 δισ ευρώ ,από την εισφορά αλληλεγγύης 998 εκ. ευρώ και άλλα 190 εκ. ως Τέλος Επιτηδεύματος. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν 1,9 δισ ευρώ για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος μέσω ΔΕΗ και άλλα περίπου 900 εκατ. ευρώ για Φόρο Ακίνητης Περιουσίας των ετων 2011, 2012 και 2013 και στο τέλος του έτους, θα πρέπει να πληρωθούν και περίπου 1,2 δισ ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας Ι.Χ του 2014, ενώ περί τα 135 εκατ. ευρώ θα πρέπει να αποφέρει ο Φόρος πολυτελείας. Τα λεφτά είναι πολλά και οι πολλοί λεφτά δεν έχουν.

Από την αρχή του χρόνου εχουν βεβαιωθεί 3,6 δισ ευρώ ανείσπρακτες νεες οφειλές , χωρίς να διαφαίνεται τάση ανάσχεσης ούτε φυσικά και εξόφλησης των παλαιότερων οφειλών, καθως έχουν ρυθμιστεί έως τώρα περί τα… 150 εκατ. ευρώ από τα χρωστούμενα έως το τέλος του 2012, 55,1 δις.
Η εισπραξιμότητα όλων αυτών των φόρων είναι αμφίβολη διότι υπάρχει « φοροδοτική κόπωση» και έρχεται επομένως δημοσιονομικός εκτροχιασμός, που θα προκαλέσει και την κατάρρευση της κυβερνήσεως.

Η πλειονότητα των πολιτών που σπεύδουν στις εφορίες απλά φοβούνται. Χρειάζονται μια πολιτική εγγύηση ότι υπάρχει μια διαφορετική «επόμενη ημέρα». 
Κάντε το αυτονόητο. Να μη πληρώσετε φόρους στους κατακτητές.Άλλωστε στην Κατοχή κανένας δεν πλήρωνε φόρο εισοδήματος στους Γερμανούς. Ούτε οι μαυραγορίτες.

Θα πρέπει επίσης  να μας προβληματίσει το γεγονός ότι, ούτε οι εαμικοί «Αριστεροί», (ΤΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) , ούτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ούτε οι Μπλάκ εντ Ρέντ λέιμπελ, καλούν τους πολίτες σε φοροδοτική απεργία για την ανατροπή της κυβέρνησης Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Στο παιχνίδι ειναι και οι Συνδικαλιστές που για εξαερωση προτεινουν 24ωρες και 48ωρες απεργίες…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close