Σκοτώνουν Συριόπουλα για να πουλήσουν τα όργανα τους.Αυτη τη φωτό δεν θα την δημοσιεύσουν!!!

syriosΤις φωτογραφίες από αυτό το μικρό αγοράκι της Συρίας,  που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Τουρκία, δεν δημοσιεύει κάνενα ΜΜΕ, κανένα κανάλι.

Το απήγαγαν, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά και παρά τις καταγγελίες δυτικών -κι όχι κομμουνιστικών- ανθρωπιστικών οργανώσεων, σιωπαίνουν, για…να γιατρεύονται οι βρικόλακες του χρήματος!
Όμως, αυτή η φωτογραφία κι η καταγραφή του εγκλήματος, δεν εξυπηρετεί την επιχείρηση-μπίζνα της “υποδοχής προσφύγων”, την προσπάθεια να υποταχθεί ο Αδούλωτος κι Απροσκύνητος λαός της Συρίας!
Οι “ευαίσθητοι” και “πολιτισμένοι” της δύσης σιωπούν στο απάνθρωπο έγκλημα που διαπράττουν οι μισθοφόροι τους στη μαρτυρική Συρία!
Εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, που αφαιρούν “επιστήμονες” στα νοσοκομεία της “συμμάχου” Τουρκίας!
Απαγάγουν μικρά παιδιά, τους κλέβουν τα όργανα, που χρυσοπληρώνουν οι…κροίσοι για να γιατρευτούν στη βόρεια Ευρώπη και τις ΗΠΑ!
Ζούμε την υποκρισία των “πολιτισμένων” Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, της νέας τάξης, του 4ου Ράιχ!Η Ελλάδα πρωτοστατεί στη γενοκτονία του λαού της Συρίας. Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, αλλά κι η κυβέρνηση Τσίπρα, συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close