Γιατί μας έκλεισαν Φυλακή στα σπίτια μας ? Κορωνοϊός

Σκλαβιά και φτώχεια εκ προμελέτης ..Αυτο εφαρμόζουν με τον Κορωνοϊό

Κορωνοϊός

Ο ιός (Κορωνοϊός) γράφει ο Τραμπ τον κατασκεύασαν στη Κίνα…Η Κίνα κατηγορεί την Αμερική ότι τον έριξαν από Αμερική..Όποια και να είναι η αλήθεια το αποτέλεσμα είναι ότι φύτευσαν τον ιό εκ προμελέτης για φτώχεια και σκλαβιά ..Για τον περιορισμό της ελευθερίας των ανθρώπων και πιθανώς για επανεκκίνηση της Οικονομίας με Κραχ σε όλα τα Χρηματιστήρια..

Το κλείδωμα των ΗΠΑ για έναν ιό που έχει σκοτώσει 69 Αμερικανούς στον ίδιο χρόνο που η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει  πάνω από 19.000 ατομα δεν «κολλάει». Φαίνεται προφανές ότι ο φόβος της βιολογικής επίδρασης του Covid-19 δεν μπορεί να είναι το αληθινό κίνητρο για την παγκόσμια παύση που βλέπουμε σε όλες τις οικονομίες.

Στην Ελλάδα μας έκλεισαν στα σπίτια μας για εξι νεκρούς απο Κορωνοιό!!! Οι χιλιάδες νεκροί από πείνα , οι χιλιάδες νεκροί από  αυτοκτονίες εκ των Μνημονίων, οι χιλιάδες εκτρώσεις, οι χιλιάδες θάνατοι από ΑIDS ,οι χιλιάδες θάνατοι από Καρκίνο ,οι χιλιάδες θάνατοι απο Τροχαία κ.α  ,οι νεκροί από απλή γρίπη που είναι περισσότεροι ολα αυτά δεν τους αφύπνισαν!!! Πανδημία με έξη νεκρούς?

Κυβερνήσεις έχουν μετατραπεί σε υπαλληλάκια των Σιωνιστών και χρησιμοποιούν τον ιό  ως όπλο. Ένα  άκρως επικίνδυνο βιολογικό όπλο που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με όσα Κράτη συμφώνησαν οι  Νεοταξίτες  με τις Κυβερνήσεις να το εφαρμόσουν  καθώς και να δημιουργήσουν ένα τεχνητό ΚΡΑΧ  στις παγκόσμιες οικονομίες…

Έτσι  με διάφορους άλλους προσχεδιασμένους τρόπους καταστολής…μας ελέγχουν  με σκληρή κ ηλεκτρονική διακυβέρνηση κερδοσκοπούν  σε βάρος των ανθρώπων και  μας εξοντώνουν  κατά το δοκούν…Η Φυλάκιση στο σπίτι μας είναι προϊόν αυτών των συμφωνιών που εκτελούν τα υπαλληλάκια της Κυβέρνησης..Θα φτάσουν στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ και έξω θα κυκλοφορεί ΣΤΡΑΤΟΣ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…

Αυτό λέγεται ΣΚΛΑΒΙΑ και ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!!!

Σας θυμίζω ότι πριν 7 μήνες από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Κίνα, ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων στις 11 Ιουνίου 2019 Νόμος  που  προβλέπει ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ  για την μη συμμόρφωση σε κρατικές διατάξεις σε περίπτωση κινδύνου από μεταδοτική ασθένεια. Μέχρι και βιβλία είχαν εκδοθεί χρόνια πριν  για το τι θα γινόταν αυτές τις μέρες με ιό που θα έριχναν..

Συνεπώς ξέρανε και μην σας δουλεύουν με το ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!!! Εκτελούν τις εντολές της Παγκόσμιας Αόρατης Κυβέρνησης ..Μιλάμε για ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ του Κόσμου μιλάμε για τους Εποικιστές του Κόσμου. Αυτών τις ΕΝΤΟΛΕΣ εκτελούν οι κυβερνήσεις και η δικιά μας με την Αντιπολίτευση μαζί!!  Η Κυβέρνηση μας με τα παπαγαλάκια της εκτελούν τους Ελληνες…ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…Σκλαβιά και φτώχεια εκ προμελέτης ..Αυτό εφαρμόζουν με τον Κορωνοϊό. Αυτή είναι η αποστολή τους…Και βγαίνουν στα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ με το ύφος της Κλαμένης Χήρας να μας πουν ότι θέλουν να μας σώσουν.. Και Κυβερνούν τη Χώρα με ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ χωρίς αποφάσεις της Βουλής…με πρόφαση το ιό που έσπειραν οι Νεοταξίτες…Μας αρρωσταίνουν…μας καταστρέφουν και στη συνέχεια θέλουν να μας σώσουν!!!

Δεν έχουμε πρόβλημα από τον ιό αυτό καθ εαυτό αλλά από την ηλιθιότητα αποδοχής αναστολής- παύσης  όλων Δημοκρατικών Κεκτημένων μας  .Από αυτή την αποδοχή κινδυνεύουμε περισσότερο..

Η όλη ιστορία με τον κορωνοϊό είναι το πιο ΧΟΝΤΡΟ  Οικονομικό και Γεωπολιτικό παιχνίδι μετά την πτώση των Δίδυμων πύργων.

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό . Όμως, ο τρόπος που το διογκώνουν με τα στοιχεία που αναφέρω, δείχνουν καθαρά ότι κάνουν μια τελευταία πρόβα για την Παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που θέλει να φέρει η ΝΤΠ.

Μην πέφτουμε λοιπόν και εμείς στην παγίδα  της Νεοταξικής προπαγάνδας περί ατομικής ευθύνης…αλλά με την λογική και τα πραγματικά δεδομένα, ας τοποθετηθούμε υπεύθυνα.

Έκλεισαν  σχολεία, πανεπιστήμια, καφετέριες, γυμναστήρια, επιχειρήσεις , βιομηχανίες σταμάτησαν την παραγωγή  ,Κλείνουν αεροδρόμια σταματούν τις πτήσεις ,κλείνουν όλα τα Ξενοδοχεία ,χτυπάνε το πρώτο πυλώνα της Χώρα τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, απαγορεύουν την προσέγγιση σκαφών ,διώχνουν τις Κρουαζιέρες δηλαδή  δεν άφησαν Τίποτα ΟΡΘΙΟ και με σκληρή διακυβέρνηση διαταγών και δήθεν ανθρωπισμού,  φαίνονται ότι μας  νοιάζονται δήθεν και μας προστατεύουν με την «καραντίνα» μέσα στα σπίτια μας, όπως κι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Ανατάραξαν το κόσμο  το σύμπαν ΟΛΟ με τις αρχηγίες τις εξουσίες και τις κυριαρχίες τους..και τις εντολές που εκτελούν.Δεν έχουν ΘΕΟ μέσα τους!!! Το ΧΑΟΣ που φέρνουν δεν θα είναι αναστρέψιμο..Και όλοι στα σπίτια τους παρακολουθούν τα Μέσα Εξαπάτησης αντί να βγουν έξω …Βρίσκουν χάπατα και τα κάνουν.. Εαν δεν καταστρέψουν πλήρως την Οικονομία της Χώρας  αλλά και άλλων Κρατών το σχέδιο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ δεν θα τελειώσει.

Ο συγγραφέας-Δημοσιογράφος Raul Zibechi σε άρθρο του με τίτλο «Ο ιός και η στρατιωτικοποίηση της κρίσης» αναφέρει ότι Πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή του ναζισμού και του σταλινισμού, πριν από περίπου έναν αιώνα, για να βρούμε παραδείγματα τόσο εκτεταμένου ελέγχου του πληθυσμού όσο εκείνα που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα Κράτη  με την επιδημία του κορωνοϊού.

Μετέτρεψαν το κόσμο και τους υγιείς ακόμη σε ΛΕΠΡΟΥΣ..Η συνηθισμένη πρακτική στην ιστορία είναι να απομονώνονται οι μολυσμένοι άνθρωποι.. Αλλά ποτέ στην ανθρωπότητα δεν έχουν απομονωθεί τόσα εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο.

Όμως, η νόσος του κορωνοϊού (Ευπαθών ομάδων & Ηλικιωμένων ) είναι μια μεταλλαγμένη μορφή γρίπης, παρόμοια με την εποχική γρίπη δηλαδή στο 1-3% όταν αρρωσταίνουμε, που δεν γίνεται καν λόγος! Είναι ένας πραγματικός ιός, αλλά προκαλεί μικρή νοσηρότητα και θνησιμότητα. Έτσι είναι λιγότερο ανησυχητικό από τη γρίπη..35000 άνθρωποι αυτοκτόνησαν μόνο σε ένα χρόνο και δεν το δημοσιοποίησαν τα Μέσα Παραπληροφόρησης …. Απ τον ιό πεθάναν 6 και στο χτυπάνε  ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ κλπ

Δείτε εδώ live από τι κινδυνεύει η ανθρωπότητα

https://www.worldometers.info/gr/?fbclid=IwAR3_iIyhD9yET4nZzZnPQ8w1IE2jEZv4lWmm2e-8VcCMKrdo0MgNV8kPQ7Q

Το σχέδιο ήταν απλό μια και βασίστηκε στο φαινόμενο της “πεταλούδας” (δηλαδή: «πετάει μια πεταλούδα στην Κίνα και γίνεται σεισμός στο Παρίσι») Με απλά λόγια, από τη στιγμή που ένας θανατηφόρος ιός προσβάλει μια Χώρα με πανίσχυρες εξαγωγές και δισεκατομμύρια εργαζόμενους είναι απολύτως λογικό πέρα από την απαγόρευση μετακίνησης των ανθρώπων, απαγορεύεται και η μετακίνηση προϊόντων από τη χώρα αυτή.

Αυτόματα ο βιολογικός πόλεμος μετατρέπεται σε οικονομικό και το «ντόμινο» είναι θέμα ωρών και ημερών…

Η Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων  στο όνομα της Δημόσιας υγείας, περιορίζει τις ανθρώπινες ελευθερίες  με κυρώσεις, τρομοκρατεί τους λαούς, εξαθλιώνει τους λαούς, υποτάσσει τους λαούς..

Θα ελέγχει υποχρεωτικά  τους ανθρώπους εμφυτεύοντας με τσιπ, θα ζητήσει πιθανώς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και αν δεν το κάνεις θα παραμένεις φυλακισμένος, θα βυθίζει τις Οικονομίες Κρατών και πολυεθνικών που χειραγωγεί για να τις υποτάξει πλήρως και να επιβάλλει  κι άλλο την ηλεκτρονική – πολιτική – διακυβέρνηση καθώς και το πλαστικό χρήμα παγκοσμίως.

Οι πρακτικές του Κράτους  απέναντι στον πληθυσμό της Χώρας αποκαλύπτουν και τον τύπο της κοινωνίας που κάθε μελλοντική εξουσία επιθυμεί να οικοδομήσει και να ακολουθήσει. Οι μορφές ελέγχου που εφαρμόζουν αποδεικνύει στην πράξη εξαιρετικά αποδοτικά μοντέλα δράσης για τις κυρίαρχες τάξεις ολόκληρου του πλανήτη, προκειμένου να καταστείλουν αντίθετες απόψεις, διαμαρτυρίες, επαναστάσεις και ανθρώπινα δικαιώματα. Ιδιαίτερα στην οικονομικά παρακμάζουσα (δημοκρατική) Ευρώπη απολυταρχικά μοντέλα καταστολής θεωρητικά θα αποβούν στο μέλλον χρήσιμα εργαλεία αποστέρησης δικαιωμάτων και εργασιακών κεκτημένων.

Μήπως ρώτησαν όλη τη Μεσαία Τάξη τους επιχειρηματίες που έκλεισαν δια της βίας πως θα σταθούν όρθιοι? Αν έχουν να φάνε αυτοί και οικογένειες τους? Όχι πέταξαν μέτρα ΜΑΙΜΟΥ χωρίς να σταματήσουν τις χρεώσεις σε ΡΕΥΜΑ,ΝΕΡΟ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ και μετακύλησαν τα χρέη σε Τράπεζες ΕΦΟΡΙΑ και Ασφαλιστικά Ταμεία για 4 μήνες μετα…Πως θα ανοίξουν με αυτά τα ΒΟΥΝΑ ΧΡΕΩΝ? Δεν μας ρώτησαν!!!

Μας οδηγούν σε Παγκόσμιο ΚΡΑΧ…είναι ολοφάνερο.. Τόσα έκτακτα μέτρα με καραντίνα για τον ‘’φυτευτό’’ ιό  καταστρέφουν τη ζωή μας σε μια ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ Ελλάδα που μετά δεν θα μπορεί να σηκώσει ΚΕΦΑΛΙ!!! Τώρα θα σπάσουν την Ψευτοφούσκα που δημιούργησαν…και θα εισπράξουν κάτι δις κάποιοι με τα εμβόλια..Γενικά έχουν αλλάξει χέρια με όλα αυτά αρκετά δισεκατομμύρια..

Επίσης, δεν είναι τυχαίο που τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης που τα ελέγχουν .. αλλά και το Ανθελληνικό και Αντιχριστιανικό  πολιτικό σύστημα , βρήκαν την ευκαιρία να ξαναχτυπήσουν την Εκκλησία.., για να διχάζουν τους ανθρώπους και κυρίως να αποσυνθέτουν την νέα γενιά…στην ανεξιθρησκεία.

Την ίδια ώρα που απαγορεύουν τις συναθροίσεις και τις μετακινήσεις των πολιτών μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες για αντικατάσταση των Ελλήνων στην ενδοχώρα στοιβάζοντας τους στα λεγόμενα Hot spot (Εκεί μέσα δεν κυκλοφορεί Κορωνοιός φαίνεται!!! Ούτε σε  καραντίνα τίθενται ) που δεν είναι άλλο από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!..Και όλα αυτά για τη Γενοκτονία του Ελληνα.

Για τους Ελληνες Φοροληστείες και ΕΝΦΙΑ και για τους εποικιστές 550 ευρώ το μήνα και 2.500 ευρώ για κάθε τους παιδί το μήνα τζάμπα ρεύμα,τηλέφωνα,μετακινήσεις ,σπίτια και τόσες παροχές!!!

Θα πρέπει όλοι αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται ΣΩΤΗΡΕΣ να απολογηθούν στο Λαο που τον ΠΝΙΓΟΥΝ για τα συμφέροντα των Νεοταξιτών ..Θα πρέπει να απολογηθούν στην ΙΣΤΟΡΙΑ μας για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του λαού μας και των υπολοίπων στο Κόσμο  ..αλλά και για την ΣΙΩΠΗ της αντιπολίτευσης και όλων αυτών των ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ που θέλουν το κόσμο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ να κυβερνάται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και χωρίς να λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά οι ΝΟΜΟΙ της Νέας Τάξης Πραγμάτων από όλους αυτούς που τους προσκύνησαν και  έχουν μετατραπεί σε ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ και εκτελούν την  εντολή τους για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Έθνους μας.

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

Υ.Γ Επειδή κάποια παπαγαλάκια του συστήματος μου επιτίθενται γιατί γράφω την άποψη μου, την εκτίμησή μου σε αυτά που ζούμε  ας διαβάσουν την ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 που πολλά χρόνια πριν έχουν υπογράψει οι κυβερνήσεις των Λαών και η δική μας και όλα αυτά δεν είναι φαντασία αλλά υλοποίηση των αποφάσεων τους..Το που θα οδηγήσουν το κόσμο ακριβώς αυτοί ξέρουν καλύτερα και από μένα με αυτά που κάνουν.

Όπως αναφέρει και ο Συγγραφέας-Δημοσιογράφος Νικος Χειλαδάκης στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ δεν είναι ούτε συνομωσιολογία, ούτε τρομολαγνεία, είναι η τραγική αλήθεια για την επερχόμενη τρομακτική οικονομική καταστροφή, που θα θάψει πολύ περισσότερο κόσμο από την θανατηφόρο επιδημία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολη η αλήθεια που κρύβουν για τον Κορωνοιό και το ΚΡΑΧ που ερχεται ολοταχώς.

Σχετικά Θέματα…

Η Goldman Sachs προβλέπει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση σε 2 μήνες λογω Κορωνοιού.

Βιολόγος του ΜΙΤ λέει ότι ο φόβος που προκαλείται για τον COVID-19 είναι η μεγαλύτερη απάτη για να χειραγωγηθούν οι οικονομίες

H οικονομία καταρρέει – Αμερικανός αναλυτής: “Σαν να έπεσαν τρεις θερμοπυρηνικές βόμβες”

«Απάτη αλλά ευεργετικός ο Covid-19 για την οικονομία των ΗΠΑ» λέει π.Αξ.CIA

Κορωνοιός….Η Θλιβερή αλήθεια που δεν παρατήρησες (video)

Αντζέντα 21…Υλοποιούν το σχέδιο Φυλακής και ελέγχου του Κόσμου και του τσιπαρίσματος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button