Σκαρλάτος και Βοβολης στη πυρά για τις απόψεις τους περί Κορωνοιού..

Μετα τον Ιατρό καρδιολόγο κ.Φαίδωνα Βοβολη που κατέθεσε την άποψη του..και του επιτέθηκε το πολιτικό σύστημα και ο Ιατρικός σύλλογος Αθηνών γιατί ανάρτησε  την  άποψή του ως επιστήμονας διδάκτορας Ιατρικής   τα βάλανε και με τον Βιο ιατρικό εργαστηριακό επιστήμονα Πάνο Σκαρλάτο.Ολα τα Παπαγαλάκια του συστήματος που δεν τους συμφέρει να καταθέτουν Γιατροί και επιστήμονες τις απόψεις τους έχουν συστρατευθεί για να κουκουλώσουν  την μεγαλύτερη άπατη χειραγώγησης της  Οικονομίας για να καταστείλουν τη διαφωνία και την άλλη άποψη και να σε αναγκάσουν να εμβολιαστείς για ελέγχουν το πληθυσμό.

Τα Ellinika Hoaxes έπεσαν και στους δυο να τους φάνε… .Να αναφέρουμε ότι τους έχει το Κοινωνικό δίκτυο να ελέγχει τις αναρτήσεις. Είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δηλώνει ότι όλοι εκεί δουλεύουν τζάμπα και δέχονται δωρεές!!! Να θυμίσω ότι το site ellinika hoaxes είχε αρχικά εμφανιστεί ως μπλόγκ το 2017 και ανακοινώθηκε από την athens voice η οποία είναι γνωστό ότι προωθεί συστηματικά τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Βοβολης θα περάσει Πειθαρχικό ενω ο σκαρλάτος Δικαστήριο για να αποδείξει ότι είναι Πτυχιούχος και οχι φοιτητής στη Λάρισα όπως του κατέγραψαν τα Ellinika Hoaxes!!

O Πάνος Σκαρλάτος μετά από αυτή την επίθεση έκανε δυο αναρτήσεις .Η πρώτη είναι αυτή:

Και η δεύτερη είναι αυτή με το πτυχίο να το κρατά στα χέρια και να δηλώνει ότι θα το παρουσιάσει στο Δικαστήριο.Συγκεκριμένα γράφει:

Κοινοποιήστε το. Πτυχίο απονεμήθηκε εις τον Παναγιώτη Σκαρλάτο απόφοιτο της σχολής Βιοϊατρικών Εργαστηριακών Επιστημών προς αποφυγής παρεξηγήσεων όποιος δεν θέλει να νιώσει το βαρύ χέρι του Νόμου (Ελληνικά HOAX σου λέει και κολοκύθια).Αντίγραφο υπάρχει στην δικογραφία. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button