Σε λογαριασμό των Κυπρίων τα κέρδη απο τους υδρογονάθρακες…

Είπες τίποτα Ελληνάκο?

Η Λευκωσία προανήγγειλε το άνοιγμα λογαριασμού ειδικού σκοπού όπου θα κατατίθεται ποσοστό επί των εσόδων από τους υδρογονάνθρακες για τους Ελληνοκύπριους.

Στην Ελλάδα ανοίγουν λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους τα πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίστηκαν τη Χώρα για να βάλουν τις ΜΙΖΕΣ απο το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου…και κάνουν πλάτες στη Τουρκία να πάρει το μισό Αιγαίο και την υπόλοιπη Κύπρο!!!! Η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού συνεχίζεται και η Χωρα θα αλλάξει όνομα και χρώμα στα επόμενα χρόνια με τους Ελληνες μειοψηφία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, μιλώντας στο διήμερο συνέδριο του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, με τίτλο «Κυπριακή Δημοκρατία και Διεθνές Δίκαιο», αναφέρθηκε στον νόμο που ψηφίστηκε για τη δημιουργία Εθνικού Ταμείου Επενδύσεων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης προχώρησε και σε επιπρόσθετη πρόταση, η οποία αφορά τη δημιουργία ενός λογαριασμού ειδικού σκοπού, στον οποίο θα κατατίθεται το ποσοστό των εσόδων από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων που αντιστοιχούν στο ποσοστό του πληθυσμού της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Η πρόταση, όπως εξήγησε, προϋποθέτει αφενός τον τερματισμό των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας και αφετέρου την εκ μέρους της Τουρκίας αποδοχή της πρότασης της Κυπριακής Δημοκρατίας για έναρξη διαπραγματεύσεων οριοθέτησης της μεταξύ των δύο χωρών θαλάσσιας περιοχής.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close