Σε εταιρείες συμφερόντων Μπόμπολα- Κόκκαλη το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων (έγγραφο) λίγα 24ώρα πριν τις κάλπες.

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για το νέο ηλεκτρονικό δορυφορικό σύστημα αναλογικής χρέωσης διοδίων στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους. Προσωρινός ανάδοχος είναι η ένωση εταιρειών «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε- ΙΝΤΡΑΚΑΤ – INTRASOFTINTERNTATIONALS.A – AutostradeTechs.p.A».

Πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο δημόσιο έργο το οποίο καταλήγει σε εταιρείες συμφερόντων της οικογένειας Κόκκαλη. Στην ένωση εταιρειών, η οποία αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος, συμμετέχουν και οι εταιρείες συμφερόντων της οικογένειας του ευρωβουλευτή πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη, η IΝΤΡΑΚΑΤ και η IntrasoftinternationalS.A. Για το συγκεκριμένο έργο είχε προκηρυχθεί διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός, ο προϋπολογισμός του οποίου είχε φτάσει στα 400.637.000 ευρώ….

https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1006091/se-etaireies-sumferodon-kokkali-to-ilektroniko-sustima-diodion-eggrafo/

Με το νέο ηλεκτρονικό δορυφορικό σύστημα αναλογικής χρέωσης διοδίων στους εθνικούς αυτοκινητόδρομους, τα διόδια για κάθε όχημα θα καθορίζονται με βάση τα χιλιόμετρα που θα έχει διανύσει. Όλο το σύστημα των αυτοκινητοδρόμων θα γίνει ηλεκτρονικά μια ενιαία υποδομή

ΗΔΗ στη Γερμανία, το σύστημα αυτό έχει ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ, διότι κρίθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, επειδή δεν εξασφαλίζει την μυστικότητα των προσωπικών δεδομένων . Σε καμία απολύτως χώρα, δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη, ακριβώς επειδή θεωρήθηκε ΠΑΝΤΟΥ και ΣΕ ΟΛΕΣ αντισυνταγματικό. Στην Ελλάδα των κομμουνιστών ( μεγάλη κλίκα) αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Τι είναι όμως αυτό το σύστημα; Είναι Big Brother.

Aφορά την φωτογράφηση, από δορυφόρο, όλων των αυτοκινήτων πού κινούνται στην ελληνική επικράτεια, κατά την κίνησή τους ,θα δημοσιοποιεί την κάθε μας κίνηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μπορεί να μένει κρυφό.

ΜΕ το νέο σύστημα, όχι μόνο θα πληρώνουμε, αλλά θα χρεωνόμαστε και πολύ περισσότερα, από τα σημερινά.

Θα μας μαντρώσουν μέσα στις πόλεις.

Ο Τσίπρας δεν ήταν αυτός που φώναζε για ελεύθερα διόδια; Δεν το έκανε τελικά για τον λαό. Είχε στόχο……

Που είναι ο Νικόλας να πει κάτι; Δεν τον ενδιαφέρει; Στα διόδια Ελευσίνας μόνο για τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρίσκεται;

Όλα αυτά γίνονται οργανωμένα και για συγκεκριμένο λόγο. Αδυνατώντας οι ίδιοι ν’ «ανέβουν» στο επίπεδο του Θεού, θέλουν να «κατεβάσουν» τον άνθρωπο στο επίπεδο του ζώου, ώστε να δημιουργήσουν τις αποστάσεις που τους βολεύουν …Θέλουν τους λαούς χωρίς «μνήμη» και χωρίς «θέληση» …Τους θέλουν χωρίς ανώτερα πρότυπα …Τους θέλουν απολύτως υποταγμένους …Τους θέλουν ζώα, που λειτουργούν με βάση τα ένστικτα. Θέλουν πελάτες και όχι πολίτες …Θέλουν μάζες τυφλών και φανατικών οπαδών και όχι ευσεβείς σκεπτόμενους ανθρώπους …Θέλουν καταναλωτικά ζώα, που η μανία τους για κατανάλωση θα διατηρεί τα ένστικτά τους μονίμως ενεργοποιημένα και θα τα καθηλώνει στο επίπεδο του αρπακτικού ζώου …Ζώα, που κατευθύνονται στα «μαγαζιά-σφαγεία» τους με μόδα, πορνό και μπάλα.

Εκλεκτοί τής νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί, οι οποίοι κατεβαίνουν από το Όρος με τον Λόγο τού Θεού …»Εκλεκτοί» τής νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα κατεβαίνουν από το mall με το iPhoneτων «θεών». Ευσεβείς τής νέας εποχής δεν θα είναι αυτοί που, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως κι ανοίξουν οι «Ουρανοί», ελπίζοντας να πάρουν τη Γνώση των Εκλεκτών …»Ευσεβείς» τής νέας εποχής θα είναι αυτοί, οι οποίοι αγρυπνούν μήπως «ανοίξουν» οι προσφορές, ελπίζοντας να πάρουν το iPad των «εκλεκτών». Δυστυχώς για την ανθρωπότητα τα κτήνη, που σήμερα ορίζουν την τύχη της, δεν έχουν έλεος. Είναι αποφασισμένοι να «κατεβάσουν» τον άνθρωπο στα «τάρταρα», προκειμένου αυτοί να φαίνονται «ψηλά».

Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο …Να ξεπεράσουν τον μόνο πολιτισμό, ο οποίος δίνει στον άνθρωπο τη δύναμη να στέκεται στα πόδια του, την ώρα που αυτοί τον θέλουν «γονατισμένο». Γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να συντρίψουν οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τον ελληνικό πολιτισμό …Οτιδήποτε θυμίζει στον άνθρωπο πόσο όμορφος, έξυπνος και ταλαντούχος είναι …εξαιτίας της θείας καταγωγής του …Αυτός είναι ο πόλεμος των πολιτισμών τον οποίο προανήγγειλε ο Χάντιγκτον. Θέλουν να επιτεθούν και να κατανικήσουν τον Ελληνισμό. Θέλουν να τον «σβήσουν» από την ιστορία και μαζί μ’ αυτόν και τους σύγχρονους Έλληνες. Θέλουν να «σβήσουν» οτιδήποτε θυμίζει στην ανθρωπότητα τις αρχές αυτού του μεγάλου πολιτισμού. Βασικός «πυρήνας» της ανθελληνικής προπαγάνδας τους είναι να παρουσιάσουν τον Ελληνισμό σαν μία ακόμα φαντασμένη και αποτυχημένη «Αντουανέτα» τού παρελθόντος.

Θέλουν να μείνει και να εδραιωθεί η άποψη των κομμουνιστών για τον Ελληνισμό, η οποία είναι η χειρότερη και ελεεινότερη που υπήρξε ποτέ στον κόσμο …Η άποψη του Γλέζου, του Πάγκαλου και της Παπαρήγα για τους Έλληνες. Οι αποτυχημένοι, οι αγράμματοι και οι δολοφόνοι θέλουν να είναι οι «αξιολογητές» των θεμελιωτών τού Δυτικού Πολιτισμού. Να μείνει στον κόσμο η άποψή τους …Η άποψη ότι οι Έλληνες ήταν μια φλύαρη «Αντουανέτα», η οποία έτρωγε «παντεσπάνι» τη στιγμή που οι δούλοιτης πεινούσαν …Και, επειδή οι κομμουνιστές ήταν «καλοί» και «ψυχοπονιάρηδες» άνθρωποι, ήταν με το μέρος – και στο πλευρό – των δούλων και όχι με τους υποκριτές «μπουρζουάδες» Έλληνες, οι οποίοι «ψευδοφιλοσοφούσαν», καρπούμενοι την «υπεραξία» τής εργασίας των δούλων …Πλούσιοι υποκριτές ήταν οι Έλληνες γι’ αυτούς τους «καλούς» ανθρώπους που άφησαν πίσω τους 100 εκατομμύρια νεκρούς.

Δυστυχώς έμελλε να το δούμε κι αυτό …Να δούμε τα «κόπρανα» της ανθρώπινης ιστορίας να «σκοτεινιάζουν» τον δεύτερο μετά τον Θεό φωστήρα τής ανθρωπότητας. Στον αιώνα των δολοφόνων Σιωνιστών και των αγράμματων κομμουνιστών η Ελλάδα έγινε ο στόχος τους, γιατί αντιπροσωπεύει τα απολύτως αντίθετα απ’ αυτά που οι ίδιοι πρεσβεύουν. Η υπέρλαμπρη Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει το «θαύμα» τής αρχαιότητας και το θεμέλιο της σύγχρονης ζωής, συκοφαντήθηκε και δυσφημίστηκε όσο κανείς άλλος στον κόσμο. Επειδή αυτό βόλευε το δολοφονικό σκουπιδαριό τού κομμουνισμού, οι αρχαίοι Έλληνες έγιναν ξαφνικά δουλέμποροι και ο Αλέξανδρος ένας κοινός σφαγέας των λαών. Αυτός είναι ο λόγος που τους έχει γίνει έμμονη ιδέα η Μακεδονία …Αυτή είναι που συνδέει τον Ελληνισμό με τον Αλέξανδρο και τον Θεό …Συνδέει τον Ελληνισμό με την Αίγυπτο …Συνδέει τον Ελληνισμό με τη Ρώμητων δίδυμων «ποντίφικων».

Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν μπροστά τους την ελληνική αντίσταση σε οποιαδήποτε μορφή κι αν αυτή υπάρξει κι εκδηλωθεί. Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος έδωσε τα πρότυπα των ελεύθερων και σκεπτόμενων ανθρώπων και οι οποίοι δεν παύουν να είναι ευσεβείς – χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου την ανθρώπινη αξία τους—. Θέλουν να συντρίψουν τον λαό αυτόν, ο οποίος δίδαξε στον κόσμο τη Δημοκρατία ως το μόνο πολίτευμα με το οποίο μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να συνυπάρξουν. Γι’ αυτόν τον λόγο εξευτελίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα, αφού προηγουμένως εξευτέλισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας. Αφού πρώτα έκαναν «πατσαβούρα» τη Δημοκρατία, θέλουν τώρα να εξευτελίσουν και τη «μητέρα» της …Με δικούς τους χαφιέδες, τους οποίους φόρτωσαν στην Ελλάδα «Δημοκρατικά», θέλουν να τη διαλύσουν με ελληνικές υπογραφές.

Αυτός είναι ο στόχος τους …Να εξευτελίσουν το αιώνιο σύμβολο της αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα και τον ολοκληρωτισμό …Το αιώνιο σύμβολο της αμφισβήτησης αυτών, οι οποίοι αυθαίρετα παριστάνουν τους επίγειους θεούς. Γι’ αυτόν τον λόγο σήμερα καμαρώνουν που η Ελλάδα έχει πέσει στα «χέρια» των μιαρών Μπολσεβίκων. Γι’ αυτόν τον λόγο χαίρονται, που παρουσιάζουν τον πνευματικά πιο παραγωγικό λαό στην ιστορία σαν έναν λαό υπερχρεωμένων τεμπέληδων ρουμτουλεηττάκηδων. Να είναι όμως σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταφέρουν τον στόχο τους. Δεν το κατάφεραν κάποτε και δεν θα το καταφέρουν ούτε και τώρα. Η μακεδονική «καρδιά» τής Ελλάδας δεν θα αφεθεί σε ξένα χέρια …Οι μακεδονικές «Θερμοπύλες» ΔΕΝ θα «πέσουν».

Οι βάρβαροι θα νικηθούν ξανά στην Ελλάδα …γιατί ΕΤΣΙ είναι «γραμμένο» …Όπως επίσης είναι «γραμμένο» ότι στην τελική φάση τού Θεϊκού Σχεδίου θα έχουμε κλάματα κι ανατροπές …Ανατροπές και κλάματα …Θα κλάψουν αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους θεούς και γελάνε με τα βάσανα που οι ίδιοι προκαλούν στους ανθρώπους. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι με μόνο προσόν το χρήμα βρέθηκαν «καβάλα» σε «άλογα» εξουσίας, θα πρέπει να γνωρίζουν και τα ρίσκα που παίρνουν, εξαιτίας αυτής της επιλογής τους. Ειδικά αυτά τα αυτοκρατορικά «άλογα» – με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους – είναι άγρια …Πολύ άγρια …Μοιάζουν με αυτά της Αποκάλυψης και είναι θανατηφόρα …Είναι «άλογα», των οποίων οι δυνάμεις είναι στα «μέτρα» των Θεών και δεν είναι εύκολα στον χειρισμό τους από κοινούς ανθρώπους. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσεις τον έλεγχό τους, δεν σε ρίχνουν απλά κάτω …Γυρνάνε, και σε ποδοπατάνε, μέχρι να σε λειώσουν.

Τραϊανού Παναγιώτης

perimajestic

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close