Ρώσος Μεγιστάνας αποκτά το πρώην Club Med από τον Αμπράμοβιτς;

Το εν λόγω ρεπορτάζ δεν αναφέρει το όνομα Club Med, ωστόσο, φωτογραφίζει απόλυτα την έκταση – φιλέτο, αφού κάνει λόγο για συμφωνία με τον άλλο μεγιστάνα Roman Abramovic που απέκτησε προ μερικών ετών την έκταση 270 στρεμμάτων στην περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με το zougla.gr, στην Κέρκυρα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Andrei Skoch, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο, ο οποίος επισκέπτεται το νησί πάνω στην πολυτελή θαλαμηγό του «Madame Gu».


Στην Κέρκυρα ακόμα το σκάφος


Το CorfuPress.com εντόπισε το εν λόγω σκάφος στην Κέρκυρα το οποίο καταγράφηκε να αφικνείται στο λιμάνι του νησιού στις 2 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα και να αναχωρεί στις 5 του μηνός για να επιστρέψει και να βρίσκεται μέχρι και σήμερα εδώ (η φωτογραφία ελήφθη προχθές Κυριακή ανοικτά της Κέρκυρας από τον Στ. Μωραΐτη και δημοσιεύτηκε στο Maritime).
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Andrei Skoch επισκέφθηκε το νησί με σκοπό να αξιοποιήσει έκταση – «φιλέτο» που πωλήθηκε πριν από έξι χρόνια σε ρωσική εταιρεία, ιδιοκτησίας του Roman Abramovits.


Ποιος είναι ο Andrei Skoch


Τώρα, φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για να επανέλθει στη ζωή το σχέδιο δημιουργίας τουριστικής εγκατάστασης από τον Andrei Skoch, ο οποίος είναι μεταξύ των 300 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου και 19ος πλουσιότερος στη Ρωσία, σύμφωνα με τι λίστα του περιοδικού Forbles (http://www.forbes.com/profile/andrei-skoch/).
Είναι 47 ετών, ιδιοκτήτης ενός επιχειρηματικού κολοσσού που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία μετάλλων και ατσαλιού, διαζευγμένος πολλάκις και με 80 παιδιά!
Πρώην μέλος της ρωσικής Κάτω Βουλής και δημιουργός μίας οργάνωσης χρηματοδότησης νέων συγγραφέων παγκοσμίως, που ονομάζεται Debut. Έχει σπουδάσει αθλητικές επιστήμες και είναι αυτοδημιούργητος.


Είχε αποκτηθεί από Αμπράμοβιτς, Δαυίδ, Βούλγαρη, Βατίδη


Η έκταση του πάλαι ποτέ Club Mediterranee αποκτήθηκε ή συμφωνήθηκε να αξιοποιηθεί από τον Αμπράμοβιτς, από τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες τους μετά την απομάκρυνση της γαλλικής εταιρίας από την Κέρκυρα: τον εργοστασιάρχη Γ. Δαυίδ και τους κ.κ. Βούλγαρη και Βατίδη.
Τα σχέδια που είχαν διαρρεύσει τότε στα ΜΜΕ (δημοσιεύματα του 2008 και του 2009) έκαναν λόγο για τουριστική μονάδα με περισσότερους από δέκα οικισμούς, δύο μεγάλα ξενοδοχεία και μία μίνι πόλη – θέρετρο με στόχο να φιλοξενεί Ρώσους και όχι μόνο μεγιστάνες. 
Η επένδυση είχε παγώσει από τότε για μία σειρά από λόγους και ο χώρος παρέμεινε αναξιοποίητος και χωρίς εργασίες κατασκευής.
corfupress

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close