Ρωτήστε εγγράφως τους προδότες γιατί δεν πιστώνουν τα 600δις δολ απο την Τράπεζα Μοντρεαλ να ξεχρεώσουμε…

Α Ι Τ Η Σ Η  Μ Η Ν Υ Σ Η Σ

ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 ΠΑΡ.Ι ΚΑΙ ΠΑΡ. 3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ Η ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ……. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΠΑΡ.3 …ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 60 ΗΜΕΡΩΝ.. . . ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ . . ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ -ΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ . . Α Π Ο Ζ Η Μ Ι Ω Σ Η Σ.!!! . . . . . 
ΠΡΟΤΕΙΝΩ . . ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – – – ΜΗΝΥΣΗ – – – ΣΤΟΥΣ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ…ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . . ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Β . ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. . ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ . . ΠΑΡΑΚΟΥΣΑΝ . . ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ . . ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΣΤΙΣ 3 – 11 – 2012 ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ . . ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ———- ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΦΟΡΟ ΤΟΥΣ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ . . . . . . ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 4- 8 – 2013 . . ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝΤΟΛΗ . . . . . . 

——-ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ – – ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ———–Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ—– ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

—– 

ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 290 ΗΜΕΡΕΣ . . ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ 60 ΗΜΕΡΕΣ . ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . . ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ . . . ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ . ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ . . ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ . . ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΑΚΟΜΑ . . . . 
ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ Δ Υ Ο . . 2 . ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ . . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ . . ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ . . . ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ! ! ! ! !! 
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;;;; Ε Λ Α Τ Ε———–Μ Α Ζ Ε Ψ Τ Ε , , Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Ε Σ ——- ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ Α Ι Τ Η Σ Ε Ι Σ


ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΑΛΛΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ !!!! 
ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ….. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ !!!! . . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ 
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ .. ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!!! 
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ !!!!Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close