Ρωτήθηκε η Δήμαρχος κ.Υδραίου για τον ερχομό των λάθρο και απάντησε “Φήμες” !!!!!!! (video)

Η Δήμαρχος με την απάντηση της κοιμίζει παρατάξεις και Δημότες..Στη Ζάκυνθο ξεσηκώθηκαν!!!

Ερώτημα έθεσε χθες 13/11/19 η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ρίγγα Αγγελική (Συνδυασμός Κερκυραική Αναγέννηση Φωνή Δημότες για  Διαφάνεια)  στο Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας στην Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου σχετικά με την εγκατάσταση Λαθρομεταναστων στη Κέρκυρα μετά από Δημοσιεύματα.

Η Δήμαρχος Κέρκυρας αν και γνωρίζει ότι αυτό γίνεται με απόφαση της Κυβέρνησης και του Αρμόδιου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απάντησε ότι είναι φήμες!!!! Στη συνέχεια της απάντησης της ανέφερε :Οτι δεν έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο και όταν γίνει αυτό θα συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο…Η κ.Υδραίου έκανε οτι δεν ξέρει και προσπάθησε να κοιμίσει τους Κερκυραίους δημότες..

Οταν αυτό γίνει πράξη θα γίνει χωρίς να ερωτηθεί αφού αυτή είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης όπως γίνεται και σε άλλες περιοχές στην Χώρα μας.Μαλιστα τους μεταφέρουν με άκρα μυστικότητα ενημερώνοντας μόνο Αστυνομικές Δυνάμεις για την εγκατάσταση τους σε ξενοδοχεία που εχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για την διαμονή τους. Oσο αφορά την Πρόσκληση του Υπουργείου αυτή  αναφέρει ρητά τις περιοχές που θα τοποθετήσει λαθρομετανάστες και δεν εξαιρεί την Κέρκυρα και σημειώνει οτι μέχρι την εγκατάσταση τους δεν θα δίνει ονόματα Ξενοδοχείων !!!

Συνεπώς αντί το Συμβούλιο να συνεδριάσει εκτάκτως και να πάρει θέση για αυτό το ζήτημα το κοιμίζει με τη δήλωση για φήμες!!!

Δυο δημοσιεύματα είδαν το φως πρόσφατα ένα από την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τίτλο Πράσινο φως για δυο Ξενοδοχεία οπως το καταγράφει η Google.

Kαι της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ….με τίτλο Ερχονται επενδυτές στη Κέρκυρα….

Σε συνδυασμό με την πρόσκληση του Υπουργείου προστασίας του Πολίτη δεν είναι φήμες…είναι πραγματικότητα που θα την ζήσουμε τις επόμενες μέρες στη Κέρκυρα και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και θα επρεπε να ζητήσει να συνεδριάσει το δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει θεση…Εκτος αν δεν θέλει να πάρει θέση και ενα πρωι να τους δούμε να έρχονται….

ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ….ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ!!!

Ηδη και στη Ζάκυνθο χθες το βραδυ 13/11/19 είχαμε διαμαρτυρία κατοίκων και κινητοποίηση στο Λιμάνι απο την Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου κατά της Φιλοξενίας λαθρομεταναστων,Βλέπε Φωτό απο την κινητοποίηση απο το imerazante.gr.

Eκπρόσωπος της κίνησης ανέφερε οτι “Εκφράζουμε την αντίθεση μας στη μεταφορά προσφύγων στο νησί μας.δυστυχώς και η σημερινή Κυβέρνηση συνεχίζει τις αποφάσεις της προηγούμενης”

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

 

Ερχονται οι “επενδυτές” στη Κέρκυρα…..Σε Αι Γιάννη και Υψο οι πρώτοι λάθρο

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button