Ρευμα χωρίς ΔΕΗ χωρίς χαράτσια χωρίς φόρους μονο με 10 χιλ.ευρω

Ηρθε η ωρα να τελειώσουμε με χαράτσια με αυξήσεις στο ρευμα με ΔΕΗ με Δημοτικούς φόρους με την λύση που σας προτείνουμε.Ξεχάστε κατι τιμές 30 η 40 η 80.0000 ευρω.
Τώρα με την λύση ΒΟΧ -Ρευμα για πάντα θα εχετε σε λειτουργεία ολες τις συσκευές σας χωρίς να ειστε εξαρτημένος με ΔΕΗ και με κάθε χαράτσι ,δημοτικό φόρο ΕΡΤ και ολα οσα σκέφτονται να βάλουν στους λογαριασμούς.
Η απόσβεση γινεται σε λίγους μήνες.Ο υπεύθυνος εγκαταστάτης της ΒΟΧ-ρεύμα για πάντα ερχεται στο χώρο σας και σας λύνει το θέμα της ηλεκτροδότησης.Γινεται αναξάρτητοι με το μικρότερος κόστος.Υπάρχουν δυο ΒΟΧ ρευματος το 5.000 και το 8.000.
Λεπτομέρειες προιοντων
ΒΟΧ 5.000 KWh 

Έτοιμο κιτ φωτοβολταϊκών 5000 W. Με αυτό το πλήρες κιτ δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να έχετε διαθέσιμη ενέργεια στον χώρο που σας ενδιαφέρει (πχ τροχόσπιτο, εξοχικό, απομακρυσμένη περιοχή, κύρια κατοικία για διακοπές ρεύματος κλπ), αφού το κιτ αυτό περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται!

Και όχι μόνο αυτό: Πρόκειται για έτοιμη λύση, που ξεκινά τη λειτουργία της αμέσως μόλις την εγκαταστήσετε! Θα τα έχετε όλα εγκατεστημένα μέσα σε μια στιβαρή και καλαίσθητη κατασκευή με διαστάσεις 95Χ70Χ50 εκατοστά (ύψος Χ πλάτος Χ βάθος)!

Η διαθέσιμη ενέργεια προς κατανάλωση φτάνει τις 5,0 KWh (κιλοβατώρες)! Σε μια καλοκαιρινή ημέρα, το σύστημα αυτό συγκεντρώνει δηλαδή 5,0 KWh (κιλοβατώρες), ενέργεια την οποία μπορείτε να καταναλώσετε σε οποιοδήποτε συνδυασμό συσκευών!

Παράδειγμα:

 • 10 λαμπτήρες οικονομίας επί 6 ώρες ο κάθε ένας.
 • 1 τηλεόραση 19″ – 36″ ΚΑΙ 1 φορητός υπολογιστής επί 10 ώρες συνολικά.
 • Μικροσυσκευές όπως ραδιόφωνο, φορτιστές κινητών, DVD players για αρκετές ώρες κ.ά.
 • Εργαλεία όπως δραπανοκατσάβιδο, σέγα κ.ά. για εκτέλεση μικρο-εργασιών.
 • Συσκευές μαγειρέματος όπως φούρνο μικροκυμάτων, ψηστιέρα, τοστιέρα κ.λπ. (μία συσκευή κάθε φορά και έως 60 λεπτά συνολικής χρήσης από όλες μαζί καθημερινά).
 • 1 κανονικό ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α με κατανάλωση έως 1.000 Wh/24h (1 κιλοβατώρα ανά 24ωρο).
 • Χωρίς τις συσκευές μαγειρέματος του παραδείγματος, απελευθερώνονται περίπου 2.000 Wh (2,0 κιλοβατώρες), δηλαδή περισσεύουν 2.000 Wh για άλλες χρήσεις!
Υποστηρίζει λοιπόν κατανάλωση 5,0 KWh, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μία, δύο, τρεις ή περισσότερες ημέρες χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση! Και κάθε καλοκαιρινή ημέρα με ηλιοφάνεια, προστίθενται άλλες τόσες κιλοβατώρες. Επειδή το χειμώνα η παραγωγή μειώνεται σχεδόν κατά το μισό, πρέπει και η χρήση του συστήματος να προσαρμοστεί ανάλογα με την εποχή.

Τι περιλαμβάνεται

Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να ηλεκτροδοτήσετε το χώρο που επιθυμείτε. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε στην παραγγελία σας επιπλέον πάνελ ή/και συσσωρευτές . Στα box-ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  έχουμε προβλέψει για τη δυνατότητα απεριόριστης επέκτασης, από την αρχή ή στο μέλλον!

 • Φωτοβολταϊκά πάνελ ισχύος 920Wp!
 • Ρυθμιστής φόρτισης τεχνολογίας MPPT 50Α για μέγιστη εκμετάλλευση της διαθέσιμης ισχύος και για δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης του συστήματος. Τριών σταδίων φόρτισης για μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της μπαταρίας και μάλιστα με τεχνολογία MPPT!
 • Συσσωρευτές χωρητικότητας 800ΑΗ, κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση. Ότι καλύτερο μπορείτε να προμηθευτείτε σε συσσωρευτές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και 3 επιπλέον χρόνια ζωής σε σχέση με τους απλούς συσσωρευτές τύπου A.G.M.) και ιδιαίτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις!
 • Έναν inverter 2.000W (max. 4.000W) καθαρού ημίτονου για να μην υφίστανται φθορά οι συσκευές σας, με άφθονη ισχύ για να μπορείτε περιστασιακά να χρησιμοποιείτε και ισχυρές συσκευές για λίγη ώρα!
Όλα είναι εγκατεστημένα:

– μέσα σε ένα πολύ γερό κουτί, για αντοχή και ασφάλεια (δεν υπάρχουν καλώδια κ.λπ.)
– πολύ όμορφο για να ταιριάζει στο χώρο σας!

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη και ουσιαστικά δεν υφίσταται αφού όλα τα καλώδια (inverter, ρυθμιστή φόρτισης, υποδοχής πάνελ, υποδοχής συσσωρευτών) είναι συνδεδεμένα μέσα στο κουτί από πριν. Η λειτουργία ξεκινά αμέσως με τη σύνδεση του καλωδίου των πάνελ στην έτοιμη υποδοχή για τα πάνελ του Box 5000! Τους συσσωρευτές θα τους παραλάβετε έτοιμους για τοποθέτηση, με τα καλώδιά τους προ-συνδεδεμένα, λόγω βάρους έξω από το Box 5000. Ο τεχνικός εγκαταστάτης θα χρειαστεί λιγο χρόνο για την τοποθέτηση.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ

Στα δικά μας έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών χρησιμοποιούμε μόνο πάνελ υψηλής ποιότητας κατασκευής για να αισθάνεστε σιγουριά για την επένδυσή σας για τουλάχιστον 25 χρόνια! Έχουν περάσει από όλες τις δοκιμές και πήραν την πιστοποίηση του γερμανικού οργανισμού TÜV. Επίσης καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και διαθέτουν τα πιστοποιητικά IEC61215, IEC 61730, καθώς και CE, ISO, ROHS.

Συναρμολογούνται εξ΄ ολοκλήρου από υψηλής ακρίβειας ρομποτική τεχνολογία με αποτέλεσμα το μηδενισμό της πιθανότητας να αφήσουν να περάσει υγρασία στο εσωτερικό τους μετά από λίγα χρόνια.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε και τα καλώδια μαζί με τους ειδικούς αδιάβροχους συνδέσμους, τους γνωστούς MC4. Εδώ δεν πρόκειται για τα γνωστά φθηνά πάνελ που μπορεί να έχετε δει να κυκλοφορούν στην αγορά… Στα δικά μαςΒΟΧ -Ρευμα για πάντα θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας πάνελ, όπως κάνουμε και με όλα τα άλλα μέρη του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Ο ρυθμιστής φόρτισης:

Ο ρυθμιστής είναι τεχνολογίας τριών σταδίων φόρτισης ενώ αναγνωρίζει αυτόματα την τάση 12/24V του συστήματος, οπότε δεν μας δεσμεύει σε μελλοντική τροποποίηση ή επέκταση. Είναι μάλιστα με τεχνολογία MPPT που πρακτικά σημαίνει τη μέγιστη εκμετάλλευση της πραγματικής ισχύος των φωτοβολταϊκών πάνελ του συστήματος!

Το δεύτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελεί ρυθμιστή φόρτισης τριών σταδίων και μάλιστα με θερμοκρασιακή διόρθωση! Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους πολύτιμους συσσωρευτές σας!

Πολλοί υποτιμούν τη σημασία ενός καλού ρυθμιστή φόρτισης σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Από αυτόν εξαρτάται όμως το αν οι πολύτιμοι συσσωρευτές σας ζήσουν για πολλά χρόνια με έναν καλό ή μόλις λίγα χρόνια με έναν κακό ρυθμιστή φόρτισης! Μην τον υποτιμήσετε…

Ο inverter:

Ο inverter χρησιμοποιείται για την τηλεόραση και για άλλες συσκευές που απαιτούν 230V. Είναι μάλιστα καθαρού ημίτονου για να προστατεύει τις συσκευές σας από πρόωρη φθορά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόλυτη συμβατότητα με όλες τις συσκευές αφού το ρεύμα του είναι καθαρότερο και από αυτό του Δικτύου! Καθαρό ημίτονο σημαίνει καθαρότερο και ασφαλέστερο ρεύμα για τη λειτουργία των συσκευών σας! Μη συμβιβάζεστε με τίποτε λιγότερο από αυτό!

Πρόκειται για inverter πολύ υψηλής απόδοσης (πάνω από 90%) και κορυφαίας ποιότητας κατασκευής για απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαία η πολύ επιτυχημένη πορεία του στην ιδιαίτερα απαιτητική γερμανική αγορά!

Οι συσσωρευτές:

Οι συσσωρευτές είναι ευρωπαϊκής κατασκευής, επώνυμοι, μεγάλης χωρητικότητας και διάρκεια ζωής τη μεγαλύτερη από όλους τους άλλους τύπους συσσωρευτών (περίπου 3 χρόνια μεγαλύτερη από τη διάρκεια ζωής των απλών συσσωρευτών AGM).

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι με μεγάλη διαφορά οι ακριβότεροι συσσωρευτές στην αγορά, όχι όμως εδώ! Προμηθευόμαστε σε πολύ χαμηλές τιμές και μεταβιβάζουμε αυτό το όφελος σε εσάς για να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα από τα ποιοτικότερα έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών της αγοράς στη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Συνδεσμολογία:

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη και γίνεται σε δευτερόλεπτα, και τα αναλαμβάνει ο εγκαταστατης μας στη Κέρκυρα.Για πληροφορίες στο 6945107900

Η λύση στο πρόβλημα της ενέργειας!

Βάλτε ένα τέλος στο πρόβλημα της ενέργειας, τώρα υπάρχει λύση για ποιοτική και ασφαλή διαβίωση όπου δεν υπάρχει δίκτυο ρεύματος! Με ένα Box 5000 δεν αποκτάτε απλά το σύνολο των εξαρτημάτων που συνθέτουν ένα φωτοβολταϊκό σύστημα… Αποκτάτε ένα συμπαγές, αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα που θα απολαμβάνετε για δεκαετίες!

Κάθε μέρος αυτού του συστήματος αποτελεί την κορυφαία επιλογή στο είδος του – αν δεν ήταν, δεν θα το επιλέγαμε .Αν το δείτε από αυτή την οπτική, θα διαπιστώσετε ότι το Box 5.000 δεν είναι απλά η καλύτερη και τελικά και η οικονομικότερη επιλογή στα ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα. Θα δείτε ότι είναι απλά εκτός συναγωνισμού!

Αποκτήστε σήμερα ένα Box 5000  και θα έχετε ένα σύστημα που θα σας επιβεβαιώνει για την επιλογή σας κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε – για τις επόμενες δεκαετίες!

ΒΟΧ 8.000 KWh

Τέλος για περισσότερη κατανάλωση μπορείτε να επιλέξεται το ΒΟΧ 8.000  το οποίο περιλαμβάνει:
 • Φωτοβολταϊκά πάνελ ισχύος 1380Wp (6X230Wp)!
 • Ρυθμιστή φόρτισης τεχνολογίας MPPT 100Α για μέγιστη εκμετάλλευση της διαθέσιμης ισχύος και για δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης του συστήματος. Τριών σταδίων φόρτισης για μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της μπαταρίας και μάλιστα με τεχνολογία MPPT!
 • Συσσωρευτές χωρητικότητας 1.200ΑΗ, κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση. Ότι καλύτερο μπορείτε να προμηθευτείτε σε συσσωρευτές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και 3 επιπλέον χρόνια ζωής σε σχέση με τους απλούς συσσωρευτές τύπου A.G.M.) και ιδιαίτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις!
 • Έναν inverter 2.000W (max. 4.000W) καθαρού ημίτονου για να μην υφίστανται φθορά οι συσκευές σας, με άφθονη ισχύ
 • Έτοιμο κιτ φωτοβολταϊκών P-8000. Με αυτό το κορυφαίο πλήρες κιτ της σειράς Box 8000 δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να έχετε διαθέσιμη ενέργεια στον χώρο που σας ενδιαφέρει (πχ τροχόσπιτο, εξοχικό, απομακρυσμένη περιοχή, κύρια κατοικία για διακοπές ρεύματος κλπ), αφού το κιτ αυτό περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται και με το παραπάνω!

  Και όχι μόνο αυτό: Πρόκειται για έτοιμη λύση, που ξεκινά τη λειτουργία της αμέσως μόλις την εγκαταστήσετε! Θα τα έχετε όλα εγκατεστημένα μέσα σε μια στιβαρή και καλαίσθητη κατασκευή με διαστάσεις 95Χ70Χ50 εκατοστά (ύψος Χ πλάτος Χ βάθος)!

  Η διαθέσιμη ενέργεια προς κατανάλωση φτάνει ακόμη και τις 8,0 KWh (κιλοβατώρες)! Σε μια καλοκαιρινή ημέρα, το σύστημα αυτό συγκεντρώνει δηλαδή περίπου 8,0 KWh (κιλοβατώρες), ενέργεια την οποία μπορείτε να καταναλώσετε σε οποιοδήποτε συνδυασμό συσκευών!

  Παράδειγμα:

  • 10 λαμπτήρες οικονομίας επί 6 ώρες ο κάθε ένας.
  • 1 μεγάλη τηλεόραση ΚΑΙ 1-2 φορητοί υπολογιστές επί 10 ώρες συνολικά κάθε 24ωρο.
  • Μικροσυσκευές όπως ραδιόφωνο, φορτιστές κινητών, DVD players για αρκετές ώρες κ.ά.
  • Εργαλεία όπως δραπανοκατσάβιδο, σέγα κ.ά. για εκτέλεση μικρο-εργασιών.
  • Συσκευές μαγειρέματος όπως φούρνο μικροκυμάτων, ψηστιέρα, τοστιέρα κ.λπ. (μία συσκευή κάθε φορά και έως 60 λεπτά συνολικής χρήσης από όλες μαζί καθημερινά).
  • 1 μεγάλο ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α με κατανάλωση έως 1.500 Wh/24h (1,5 κιλοβατώρα ανά 24ωρο)!
  • Ενώ περισσεύουν και επιπλέον 1.500Wh για άλλες χρήσεις!
  • Χωρίς μάλιστα τις συσκευές μαγειρέματος του παραδείγματος, απελευθερώνονται και επιπλέον 2.000 Wh (2,0 κιλοβατώρες), έτσι δηλαδή περισσεύουν συνολικά 3.500 Wh για άλλες χρήσεις!
  Υποστηρίζει λοιπόν κατανάλωση μέχρι 8,0 KWh, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μία, δύο, τρεις ή περισσότερες ημέρες χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση! Και κάθε καλοκαιρινή ημέρα με ηλιοφάνεια, προστίθενται άλλες τόσες κιλοβατώρες. Επειδή το χειμώνα η παραγωγή μειώνεται σχεδόν κατά το μισό, πρέπει και η χρήση του συστήματος να προσαρμοστεί ανάλογα με την εποχή.
  ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΧ 5.000 10.000 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
                            ΒΟΧ 8.000 13.000 ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : Τηλέφωνο κινητο 6945107900

  Δείτε περισσότερα

  Related Articles

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Back to top button
  Close