Ρεκόρ Γκίνες : Η…. «ανάπηρη» έδειρε…. γυμνασμένο μπάτσο.

ymetΑκόμη δεν κατάλαβαν ότι με τις καθαρίστριες που δείχνουν απίστευτο θάρρος  δεν θα ….καθαρίσουν; Θα τις βρίσκουν πάντα ..μπροστά τους.

Μάλλον ευαίσθητος πρέπει να είναι σύμφωνα με τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπ.Οικ. ο αστυνομικός των 100 κιλών που φέρεται να του προκάλεσε σωματική βλάβη η καρδιοπαθής και με τουλάχιστον το μισό του βάρος καθαρίστρια Βάσω Γκόβα που μεταφέρθηκε λιπόθυμη στο Νοσοκομείο για δεύτερη φορά μετά από επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων και σύγκρουση μαζί τους στην είσοδο του Υπ. Οικονομικών στην οδό Νίκης.

Η ένταση προκλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών όταν οι καθαρίστριες επιχείρησαν να κρατήσουν ανοιχτά τα ρολά της εισόδου του Υπ.Οικ. κατά την επίσκεψη της Τρόικας. Τότε οι άντρες των ΥΜΕΤ επενέβησαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση. Πάνω στην ένταση, σύμφωνα με τις καθαρίστριες, η κυρία Γκόβα που προσήχθη αρχικά και μετά συνελήφθη, έχασε τις αισθήσεις της, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία …επιτέθηκε σε αστυνομικό…

Σύμφωνα πάντως με την επικεφαλής του συντονιστικού των καθαριστριών, την κυρία Δήμητρα Μανώλη, ένταση υπήρξε όταν εκείνες δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και πως σε καμία περίπτωση η Βάσω Γκόβα δεν είχε ούτε καν την σωματική δύναμη να τα βάλει με έναν γυμνασμένο άντρα των ΥΜΕΤ και πως αντιθέτως εκείνες είναι σύμφωνα με την κυρία Μανώλη, που για άλλη μία φορά … γέμισαν τα σώματά τους με μελανιές.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button